Σχετικά με το Εγχείρημα

Όραμά μας ο Άνθρωπος
Υγιής & Δημιουργικός

Ο Χείρωνας είναι το αρχαιοελληνικό μυθολογικό Αρχέτυπο του εκπαιδευτή και θεραπευτή. Συμβολίζει την εσωτερική δύναμη κάθε ανθρώπου, να μετουσιώνει εμπόδια σε ευκαιρίες εξέλιξης, να αναπτύσσεται και να πραγματώνει τον καλύτερο εαυτό του. Η δύναμη αυτή γίνεται «γέφυρα» για τη διεύρυνση της Συνείδησης.

Στόχος μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που προάγουν το Ευ Ζην, ολιστικά, μέσω Ενσυνειδητότητας, προσωπικής - ομαδικής Ανάπτυξης και Ενδυνάμωσης.

Η ολιστική προσέγγιση της ζωής βασίζεται στη θεώρηση του ίδιου του ανθρώπου ως μιας πολυεπίπεδης συνειδησιακής ατομικότητας, που εκτείνεται πολύ πιο πέρα από ένα σύνολο βιολογικών λειτουργιών.

999+

Εκδηλώσεις

7+

Έτη εμπειρίας

3+

Βραβεία

Ολιστική Ψυχαγωγία & Εκπαίδευση

Η ολιστική θεώρηση του ανθρώπου δεν είναι φυσικά κάτι νέο, αλλά μάλλον κάτι πανάρχαιο. Η καινοτομία της εποχής μας έγκειται στο ότι, για πρώτη φορά, η θεώρηση αυτή τεκμηριώνεται ποικιλοτρόπως και επιστημονικά!
Σήμερα, μια σειρά νέων προσεγγίσεων, τόσο στην εκπαίδευση στελεχών όσο και στην ανάπτυξη ηγεσίας, κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλοι οργανισμοί και εταιρείες τεκνοθετούν σταδιακά μια πιο ολιστική προσέγγιση στην υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού τους, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα πλέον εργαλεία.

Αυτοθεραπεία - Αυτογνωσία - Αυτενέργεια

Ο σκοπός του Εγχειρήματος «Χείρωνας» συνοψίζεται στο τρίπτυχο
«Αυτοθεραπεία – Αυτογνωσία – Αυτενέργεια»
και η θεματολογία του ξεδιπλώνεται συμβολικά μέσω τεσσάρων ενοτήτων:

Ευέλικτη, αποτελεσματική ομάδα!

Το «Εγχείρημα Χείρωνας» συνελήφθη, ως ιδέα, από τον Ανδρέα την άνοιξη του 2016 και έλαβε νομική μορφή από την Εύη, το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Αποτελεί ελληνική ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία (Ι.Κ.Ε.) και το καταστατικό της είναι δημοσιευμένο στο γενικό εμπορικό μητρώο.

Ως εταιρία, επιδιώκει την μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της. Ως ζωντανός οργανισμός, αντιλαμβάνεται το όφελος ολιστικά – σε πολλά επίπεδα.

Η ομάδα μας παραμένει αφοσιωμένη στη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εμπειρία

Η σημερινή εμπειρία μας είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης προσωπικής και επαγγελματικής πορείας των ιδρυτών του Εγχειρήματος. Παράλληλα, κάθε μέλος της ομάδας μας φέρει μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στα πεδία της εργασίας του. Το Εγχείρημα Χείρωνας, στη σημερινή του μορφή, δραστηριοποιείται από το 2016 και έχει διακριθεί για τη φιλοξενία Εκδηλώσεων μέσω του Πολυχώρου στην Παιανία. Είναι επίσης πρωτοπόρο σε προγράμματα ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης για εταιρικούς πελάτες.

Επαγγελματισμός

Το Εγχείρημα Χείρωνας αποτελείται από μία πολύ αποτελεσματική και ευέλικτη ομάδα, με πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο αυθεντικός και φιλικός τρόπος επικοινωνίας συνδυάζεται με το μεράκι και την αγάπη που επενδύουμε καθημερινά στην εργασία μας. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και αυτό αποδίδει αβίαστα: συνέπεια, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστους συνεργάτες, με πλεόνασμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στο αντικείμενό τους.

Καινοτομία

Υποστηρίζουμε ενεργά το Ευ Ζην στην Εργασία από το 2017 και είμαστε πρωτοπόροι στη Διοργάνωση προγραμμάτων ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης. Ανανεώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, αναζητώντας καινοτόμους, αλλά και πρακτικούς τρόπους προσέγγισης του Ευ Ζην. Οι λύσεις και προτάσεις που σχεδιάζουμε είναι ολιστικές και έχουν ως αφετηρία την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική και ομαδική Ανάπτυξη, Ενδυνάμωση, αλλά και Ψυχαγωγία, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα και τη σωματική ευεξία.

Πλήρες Φάσμα Υπηρεσιών

Καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών που προάγουν το Ευ Ζην και απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες: Διοργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων σε δικούς μας ή συνεργαζόμενους χώρους, διοργάνωση προγραμμάτων Fun & Bonding ή Learning & Development, υπηρεσίες ευεξίας, εταιρικά δώρα και πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με το Ευ Ζην και την Ενσυνειδητότητα στην Εργασία.

Ολιστική Προσέγγιση

Στο Εγχείρημα Χείρωνας προσεγγίζουμε το Ευ Ζην στην Εργασία μέσα από 6 βασικούς στόχους – πυλώνες, οι οποίοι καλύπτουν εξίσου τη σωματική, ψυχολογική, αλλά και διανοητική διάσταση της ζωής. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και συμπεριλαμβάνει τη σωματική Ευεξία, την Ψυχαγωγία, αλλά και την Εκπαίδευση σε δεξιότητες, οι οποίες εξασφαλίζουν στους Ανθρώπους τη δυνατότητα για Ευζωία.

Λογικές Τιμές

Η τιμολογιακή μας πολιτική χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ήθος και λογική. Όλοι οι συνεργάτες μας -εσωτερικοί και εξωτερικοί- αμοίβονται πολύ ικανοποιητικά, ενώ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα, επιθυμούμε οι τιμές των υπηρεσιών μας να παραμένουν ανταγωνιστικές και η σχέση ποιότητας και τιμής συμφέρουσα για τους πελάτες μας.

ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι;

Events & Spaces

Διοργάνωση & Φιλοξενία εταιρικών Εκδηλώσεων, σε μοναδικούς χώρους.

Fun & Team Bonding

Προγράμματα Fun & Bonding, για Ψυχαγωγία και Σύνδεση επαγγελματικών ομάδων.

Learning & Development

Προγράμματα Learning & Development, για soft skills και καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων Ευ Ζην.

Wellbeing Consulting

Συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές Ευ Ζην.

Mindfulness & Heartfulness

Εκπαίδευση σε Ενσυνείδητη & Εγκάρδια Ηγεσία - Ενδυνάμωση και προσωπική Ανάπτυξη.

Wellness at Work

Υπηρεσίες Ευεξίας, σωματικής άσκησης και εξισορρόπησης στο χώρο εργασίας σας.

Wellbeing Gifts

Επαγγελματικά και εταιρικά Δώρα για Ευ Ζην, με οικολογικό, φυσικό και ολιστικό χαρακτήρα.