Σετ φυσικών προϊόντων περιποίησης | Zest

Σετ φυσικών προϊόντων περιποίησης - Loofa natural Gift Set: Σαπουνάκι, Σφουγγάρι λούφας & Σαπουνοθήκη - simply Natural..!

Το Σετ περιέχει ένα φυσικό χειροποίητο Σαπούνι αλόης (120 γρ.), για χρήση στο πρόσωπο ή το σώμα, φυτικό Σφουγγάρι λούφας & Σαπουνοθήκη από ξύλο ελιάς!

Τα καλλυντικά ZEST NATURAL HANDMADE COSMETICS ενσωματώνουν την πρόταση της φύσης για την περιποίηση του σώματος, με βότανα που η Ελληνική Γη μπορεί να μας προσφέρει.

*Το σετ είναι ενδεικτικό και μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες σας, με άλλα φυσικά σαπούνια και προϊόντα περιποίησης Zest ή και άλλων εταιριών, με τις οποίες συνεργαζόμαστε. 

ALOE SOAP – φυσικό χειροποίητο Σαπούνι 120 γραμμαρίων – Vegan:
Ενυδατικό φυσικό σαπούνι για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Περιέχει: Χυμό αλόης, Bio ελαιόλαδο, καρυδέλαιο. Η αλόη καταπολεμά τα βακτήρια και βοηθάει στην αντιματώπιση της ακμής.

Ελληνικό Σφουγγάρι λούφας – 100% φυσική Λούφα:
Φυτικό, οικολογικό Σφουγγάρι, ιδανικό για βαθύ καθαρισμό και απολέπιση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
Κάντε μασάζ με φυσικό σαπούνι ή σφρόλουτρο σε βρεγμένο σφουγγάρι. Ξεπλύνετε και στραγγίξτε καλά. Κρεμάστε για να στεγνώσει.

Η Λούφα αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική στα συνθετικά σφουγγάρια. Είναι:

Εσείς γνωρίζατε ότι τα σφουγγάρια λούφας «φυτρώνουν» στα δέντρα..;;

ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ & ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε φυσικά καλλυντικά και είδη περιποίησης της Zest, με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ όμορφα και χρηστικά σετ δώρων, με φυσικό και οικολογικό χαρακτήρα. Η Zest είναι μία ελληνική εταιρία με χειροποίητη παραγωγή και συσκευασία μικρών και ελεγχόμενων ποσοτήτων, η οποία διακρίνεται για την προσήλωσή της στην υψηλή ποιότητα. Μη διαστάσετε να μας ζητήσετε αναλυτικές προτάσεις πακέτων δώρων, με απόλυτα φυσικά καλλυντικά.

EVERYBODY CREAM | Κρέμα σώματος

LICENSE TO KISS | Φυσικό Βάλσαμο Χειλιών

FIRST TOUCH | Κρέμα Χεριών

PANACEA| Πολυχρηστική Κεραλοιφή

MANGO SORBET | Σώμα & Μαλλιά

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η συσκευασία των δώρων σας μπορεί να γίνει -κατόπιν συνεννόησης- και με άλλους τρόπους, οι οποίοι να εμπεριέχουν και στοιχεία της επωνυμίας σας (λογότυπο, χρωματική ταυτότητα, κτλ). Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που επιθυμείτε. Εκτός των ξύλινων κουτιών, υπάρχει η δυνατότητα χάρτινου κουτιού ή τσαντούλας, με επιλογή σε χρώμα ή εκτύπωση.