Tai Chi

Το Τάι Τσι περιγράφεται συχνά ως «διαλογισμός σε κίνηση».

Είναι μια ολιστική μέθοδος άσκησης που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε για αιώνες στην Κίνα. Ανήκει στις εσωτερικές Πολεμικές Τέχνες και τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη Δύση, λόγω των ευεργετικών επιδράσεών του στην υγεία και την ευεξία.

Πολυχώρος-Χείρωνας-Tai-Chi-2

Συνδυάζει την ήπια σωματική κίνηση με τη φυσική αναπνοή και τη συγκέντρωση του νου. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά το σώμα και το πνεύμα να διατηρούνται δυνατά και υγιή, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργεί στον ασκούμενο μια βαθιά αίσθηση αρμονίας, χαλάρωσης και ευεξίας.

Οι κινήσεις είναι κυκλικές και αρμονικές, όπως αυτές ενός ιδιαίτερου, όμορφου, αργού χορού. Τα οφέλη του στην υγεία επιβεβαιώνονται συνεχώς από διάφορες επιστημονικές έρευνες σε όλον τον κόσμο.

Αριθμός Συμμετεχόντων

Έως 30 άτομα ανά ομάδα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Προτείνεται οι συμμετέχοντες να φοράνε άνετα ρούχα.

Η δημοτικότητα του Tai Chi έχει αυξηθεί τόσο που κοντεύει να επισκιάσει τη γιόγκα..

Υπολογίζεται ότι 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί ασκούνται στο Τάι Τσι, ενώ η ύπαρξη ενός τεράστιου όγκου επιστημονικής βιβλιογραφίας υποστηρίζει τα οφέλη του στην υγεία για ανθρώπους όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, από υγιείς νεαρούς ενήλικες μέχρι ηλικιωμένους ή καθηλωμένους σε αναπηρικό καροτσάκι. Έρευνες έχουν δείξει ότι η τακτική πρακτική του Τάι Τσι μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από διάφορες παθήσεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ - INSTRUCTOR

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ