Dance & Play

"Το σώμα όταν παίζει... χορεύει"

Γνωρίζουμε το σώμα μας και ανακαλύπτουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αυτό μπορεί να κινηθεί. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη μας για κίνηση και καταλαβαίνουμε, μέσω αυτής, ότι το σώμα έχει κι αυτό “νου”..

Dance-Play-1

Δημιουργούμε μια ομάδα με τους συν-χορευτές μας - μια ομάδα από "σκεπτόμενα σώματα". Με βασικό μέσο το παιχνίδι, γνωρίζουμε άλλα σώματα , προσπαθούμε να καταλάβουμε το δικό τους τρόπο σκέψης (άρα κίνησης), να σεβαστούμε τις ιδέες και τα όρια τους.

Μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους και να χτίζουμε διαρκώς γέφυρες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, με βασικό άξονα την ιδέα ότι οι άλλοι είμαστε εμείς!

Αριθμός Συμμετεχόντων

Μέγιστος Αριθμός: 20 άτομα
*Για μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων, δημιουργούνται περισσότερες ομάδες.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

για ομάδες έως 10 ατόμων: 90 λεπτά,
για ομάδες 10 έως 20 ατόμων: 2 ώρες.
*Οι αναφερόμενες διάρκειες -σε συνάρτηση με τον αριθμό των συμμετεχόντων- αποτελούν τον ιδανικό χρόνο που απαιτείται. Θα μπορούσαν ωστόσο να αναθεωρηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Προτείνεται οι συμμετέχοντες να φοράνε άνετα ρούχα (φόρμα, κολάν, μακό μπλουζάκι), αθλητικά παπούτσια.

Με πυξίδα μας το ρυθμό, δημιουργούμε ένα παιχνίδι Ήχου-Σώματος, μέσω του οποίου καταλαβαίνουμε τη σημασία του ρυθμού, αλλά και την ικανότητα του σώματος να λειτουργεί "κουρδισμένα" με τον ήχο και το περιβάλλον.

Συνθέτουμε ένα πλαίσιο παιχνιδιού, ευχάριστο και ζωντανό, όπου απολαμβάνουμε την ομορφιά και τη χαρά να συμμετέχουμε ενεργά και ζωηρά στην παρούσα στιγμή που συν-δημιουργούμε. Στόχος μας να εναρμονιστούμε με το εαυτό μας, με το περιβάλλον και τους άλλους. Δεν ξεχνάμε.. – όπου υπάρχει νους, υπάρχει σώμα και όπου είναι οι άλλοι, είμαστε κι εμείς!

Dance-and-Play-3

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ - INSTRUCTOR

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ