Προγράμματα

Ομαδικά Προγράμματα
Fun & Bonding και Learning & Development

Ολιστική Ψυχαγωγία & Εκπαίδευση για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Πολλές από τις προτάσεις ομαδικών προγραμμάτων συνεισφέρουν, ταυτόχρονα -αν και σε διαφορετικό βαθμό-, σε Ψυχαγωγία και Εκπαίδευση. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να βοηθήσουμε στην επιλογή του καταλληλότερου για τις δικές σας ανάγκες προγράμματος.

5Rhythms

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εμπειρία

Η σημερινή εμπειρία μας είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης προσωπικής και επαγγελματικής πορείας των ιδρυτών του Εγχειρήματος. Παράλληλα, κάθε μέλος της ομάδας μας φέρει μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στα πεδία της εργασίας του. Το Εγχείρημα Χείρωνας, στη σημερινή του μορφή, δραστηριοποιείται από το 2016 και έχει διακριθεί για τη φιλοξενία Εκδηλώσεων μέσω του Πολυχώρου στην Παιανία. Είναι επίσης πρωτοπόρο σε προγράμματα ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης για εταιρικούς πελάτες.

Επαγγελματισμός

Το Εγχείρημα Χείρωνας αποτελείται από μία πολύ αποτελεσματική και ευέλικτη ομάδα, με πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο αυθεντικός και φιλικός τρόπος επικοινωνίας συνδυάζεται με το μεράκι και την αγάπη που επενδύουμε καθημερινά στην εργασία μας. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και αυτό αποδίδει αβίαστα: συνέπεια, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστους συνεργάτες, με πλεόνασμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στο αντικείμενό τους.

Καινοτομία

Υποστηρίζουμε ενεργά το Ευ Ζην στην Εργασία από το 2017 και είμαστε πρωτοπόροι στη Διοργάνωση προγραμμάτων ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης. Ανανεώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, αναζητώντας καινοτόμους, αλλά και πρακτικούς τρόπους προσέγγισης του Ευ Ζην. Οι λύσεις και προτάσεις που σχεδιάζουμε είναι ολιστικές και έχουν ως αφετηρία την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική και ομαδική Ανάπτυξη, Ενδυνάμωση, αλλά και Ψυχαγωγία, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα και τη σωματική ευεξία.

Πλήρες Φάσμα Υπηρεσιών

Καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών που προάγουν το Ευ Ζην και απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες: Διοργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων σε δικούς μας ή συνεργαζόμενους χώρους, διοργάνωση προγραμμάτων Fun & Bonding ή Learning & Development, υπηρεσίες ευεξίας, εταιρικά δώρα και πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με το Ευ Ζην και την Ενσυνειδητότητα στην Εργασία.

Ολιστική Προσέγγιση

Στο Εγχείρημα Χείρωνας προσεγγίζουμε το Ευ Ζην στην Εργασία μέσα από 6 βασικούς στόχους – πυλώνες, οι οποίοι καλύπτουν εξίσου τη σωματική, ψυχολογική, αλλά και διανοητική διάσταση της ζωής. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και συμπεριλαμβάνει τη σωματική Ευεξία, την Ψυχαγωγία, αλλά και την Εκπαίδευση σε δεξιότητες, οι οποίες εξασφαλίζουν στους Ανθρώπους τη δυνατότητα για Ευζωία.

Λογικές Τιμές

Η τιμολογιακή μας πολιτική χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ήθος και λογική. Όλοι οι συνεργάτες μας -εσωτερικοί και εξωτερικοί- αμοίβονται πολύ ικανοποιητικά, ενώ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα, επιθυμούμε οι τιμές των υπηρεσιών μας να παραμένουν ανταγωνιστικές και η σχέση ποιότητας και τιμής συμφέρουσα για τους πελάτες μας.

Πώς δουλεύουμε

Για τη διοργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων Fun & Bonding ή Learning & Development, στους χώρους μας ή και στις δικές σας εγκαταστάσεις, ακολουθούνται συνήθως τα παρακάτω βήματα. Η προτεινόμενη διαδικασία αποσκοπεί κυρίως στην ενημέρωσή σας και στον καλύτερο δυνατό συντονισμό. Παράλληλα, παραμένουμε ευέλικτοι, αποφεύγοντας την τυπολατρία. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ή/και αίτημα για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις

Λαμβάνετε από εμάς όσες πληροφορίες χρειάζεστε σχετικά με τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν. Παράλληλα, θα σας ζητηθούν η/οι επιθυμητή/ες ημερομηνία/ες διεξαγωγής και ο αριθμός συμμετεχόντων, με σκοπό να μπορεί να γίνει από την πλευρά μας έλεγχος διαθεσιμότητας, πριν την αποστολή οικονομικής προσφοράς.

Σας αποστέλουμε οικονομική προσφορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η χρονική ισχύς της προσφοράς θα αναγράφεται και εφόσον μας απαντήσετε θετικά μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, προχωράμε στην υλοποίηση της Διοργάνωσης. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από τους όρους της προσφοράς ή προκύπτουν αλλαγές στις αρχικές σας ανάγκες, παρακαλούμε μη διαστάσετε να μας το επικοινωνήσετε.

Προετοιμασία Διοργάνωσης

Σε αυτή τη φάση, από την πλευρά σας, θα χρειαστεί απλώς η συνεργασία με τη γραμματεία μας, για την συνυπογραφή του συμφωνητικού της εκδήλωσης ή προγράμματος. Αν η εκδήλωση περιέχει περισσότερα προγράμματα ή ομάδες, ή πλαισιώνεται και από άλλα δρώμενα, θα χρειαστεί ίσως να συνδιαμορφώσουμε την «ατζέντα» κάθε ημέρας. 

Υλοποίηση Διοργάνωσης

Απολαύστε την εκδήλωση και το πρόγραμμα, ενώ αρκεί αν ένας εκπρόσωπος της εταιρίας ή του οργανισμού σας βρίσκεται σε επί τόπου επικοινωνία με την ομάδα μας, για ό,τι χρειαστεί. 

Αξιολόγηση - Ανατροφοδότηση

Μετά τη λήξη της διοργάνωσης, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν ανώνυμα το πρόγραμμα μέσω ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας, σκανάροντας απλώς με το κινητό τους τηλέφωνο τον κωδικό QR που θα βρίσκεται τοποθετημένος σε εμφανές σημείο. Τέλος, την επόμενη ημέρα, το αρμόδιο τμήμα θα λάβει από εμάς, ηλεκτρονικά, σύνδεσμο με έρευνα ικανοποίησης και ένα σύντομο ερωτηματολόγιο ανατροφοδότησης, το οποίο θα αφορά συνολικά τη συνεργασία μας και το οποίο σας παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες, από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην (wellbeing), την Ενσυνειδητότητα (mindfulness), την προσωπική ανάπτυξη, ενδυνάμωση και αυτοβελτίωση.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

Εταιρικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, συνέδρια και άλλα #CorporateEvents στον Πολυχώρο Χείρωνα της Παιανίας & σε νέους προορισμούς στο κέντρο της πόλης ή την εξοχή. Ιδανικοί χώροι Έμπνευσης και Δημιουργικότητας για συναντήσεις brainstorming, για team building & bonding activities και άλλα μοναδικά wellbeing events!