Επικοινωνία

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε και από κοντά! Η προσωπική δια ζώσης γνωριμία είναι αναντικατάστατη.
Έως τότε,..

210 6657084

Καλέστε μας Δευ. - Παρ., 9:00 - 19:00

info@chironas.gr

Πάντα στη διάθεσή σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Έδρα

Η έδρα μας βρίσκεται στην Οδό Πελοπίδα 10 - 12, 19009 στο Πικέρμι.

Πολυχώρος Χείρωνας

Φυσικά, θα μας βρείτε και στον Πολυχώρο Χείρωνα, στην Παιανία - στο 19ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Λαυρίου. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες προσέλευσης.

Point124

Από την άνοιξη του 2024, πολλές από τις διοργανώσεις μας λαμβάνουν χώρα και στο νέο υπέροχο "Point124", στους Αμπελόκηπους. Το Point124 βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο 124! Ακολουθούν επίσης αναλυτικές οδηγίες.

μη διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

για ερωτήσεις ή διευκρινίσεις, σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για αίτημα οικονομικής προσφοράς, για ιδέες συνεργασίας και για ό,τι άλλο θα θέλατε να μοιραστείτε.
Θα ανταποκριθούμε το συντομότερο δυνατό.

Πώς θα έρθετε στον Πολυχώρο Χείρωνα..

Ο Πολυχώρος Χείρωνας βρίσκεται στην Παιανία, στο 19ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Λαυρίου. Συστεγάζεται με άλλες επιχειρήσεις στο παλιό εργοστάσιο πλαστικών επί της Λαυρίου, ακριβώς απέναντι από το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων. Η πρόσβαση -ειδικά μέσω της Αττικής Οδού- είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες. Καλή αντάμωση..

Από Αττική Οδό
Για να φτάσετε στον Πολυχώρο Χείρωνα μέσω της Αττικής Οδού, βγείτε στην έξοδο 18 «Παιανία». Έπειτα κατευθυνθείτε προς Παιανία -ευθεία για περίπου 2 χιλιόμετρα-, μέχρι το φανάρι της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Λαυρίου (το οποίο είναι και το μόνο φανάρι που θα συναντήσετε). Εκεί, στρίψτε αριστερά και σε 500 μέτρα –στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου– συνεχίστε ευθεία στη Λαυρίου, προς Κορωπί. Στα 300 μέτρα –αριστερά, στο μοναδικό τριώροφο βιομηχανικό κτίριο που θα συναντήσετε-, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Χείρωνα. Δίπλα ακριβώς στην είσοδο για το χώρο στάθμευσης του εργοστασίου είναι η στάση λεωφορείου «ΚΟΝΤΟΥ». Και ακριβώς απέναντι το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων.
Από Λεωφόρο Μεσογείων και Σταυρό Αγίας Παρασκευής
Στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μεσογείων με τη Λεωφόρο Λαυρίου -στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής-, πάρτε την Λεωφόρο Λαυρίου (στη γέφυρα του Σταυρού μείνετε δεξιά), κατευθυνόμενοι προς Παιανία/Κορωπί. Σε 7,5 περίπου χλμ. –στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου– συνεχίστε ευθεία στη Λαυρίου προς Κορωπί. Στα 300 μέτρα -αριστερά, στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε-, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Χείρωνα. Δίπλα ακριβώς στην είσοδο για το χώρο στάθμευσης του εργοστασίου είναι η στάση λεωφορείου «ΚΟΝΤΟΥ». Και ακριβώς απέναντι το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων.
Από Βάρης – Κορωπίου
Περάστε μέσα από το Κορωπί, με κατεύθυνση προς Παιανία. Μόλις περάσετε την INTRACOM ή την ταβέρνα «η Φωλιά», στα δεξιά σας -σε 300 περίπου μέτρα- βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Χείρωνα, μέσα στο παλιό εργοστάσιο που στεγάζει πλέον πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και το εκπαιδευτικό κέντρο της CNC. Δίπλα ακριβώς στην είσοδο για το χώρο στάθμευσης του εργοστασίου είναι η στάση λεωφορείου «ΚΟΝΤΟΥ». Η ορατότητα και η σήμανση για την είσοδο -ερχόμενοι από την κατεύθυνση αυτή- δεν είναι πολύ καλή, οπότε ίσως σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε καλύτερα το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων που βρίσκεται στην ακριβώς απέναντι πλευρά του δρόμου.
Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Λεωφοριακή γραμμή: 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ – ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ). Κατεβείτε στη στάση «ΚΟΝΤΟΥ», η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις μας, επί της Λεωφόρου Λαυρίου.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή 3 του Μετρό/Προαστιακού, και να κατεβείτε στους σταθμούς «Κάντζα» ή «Κορωπί» (εκεί φτάνει η γραμμή 3 του Μετρό/Προαστιακού που συνεχίζει από τη «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς το Αεροδρόμιο – το εισητήριο είναι το κανονικό). Από τους σταθμούς «Κορωπί» ή «Κάντζα» της γραμμής 3, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί ή ποδήλατο (απόσταση μέχρι το Χείρωνα: περίπου 5 χλμ).

Πώς θα έρθετε στο Point124..

Το Point124 βρίσκεται στους Αμπελόκηπους – επί της Λεωφόρου Κηφησίας, στο νούμερο 124. Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο της Κηφισίας 124 – ένα από τα ψηλότερα της Αθήνας. Απέχει 7 λεπτά με τα πόδια από το Σταθμό του Μετρό της Πανόρμου, ενώ διαθέτει και υπόγειους χώρους στάθμευσης, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν από τους φιλοξενούμενους του Χώρου. Καλή αντάμωση..

Με αυτοκίνητο
Κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο Κηφισίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στρίψτε αριστερά στα φανάρια της Λεωφόρου Κατεχάκη και έπειτα, στο πρώτο φανάρι, στρίψτε δεξιά. Συνεχίστε επί της οδού Σεβαστουπόλεως και στον αριθμό 135, ακριβώς πριν το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στρίψτε δεξιά προς το υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου.
Από Αθήνα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, το κτίριο είναι στον αριθμό 124, όπου αμέσως μετά το κατάστημα Κωτσόβολος υπάρχει ράμπα για να οδηγηθείτε προς το υπόγειο πάρκινγκ.
Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Με το Μετρό κατεβείτε στη στάση «Πανόρμου» και από εκεί το Point124 απέχει 7 λεπτά με τα πόδια. Με Λεωφορεία και Τρόλεϊ, κατεβείτε στη στάση «Γηροκομείο», η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το κτίριο επί της Λ. Κηφισίας 124.