Εκδηλώσεις

Διοργάνωση & Φιλοξενία εταιρικών Εκδηλώσεων
- Corporate Events & Meetings

Πώς δουλεύουμε

Για τη διοργάνωση και φιλοξενία Εκδηλώσεων στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία, στο Point124 στους Αμπελόκηπους ή σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους του δικτύου μας, ακολουθούμε συνήθως τα παρακάτω βήματα. Η προτεινόμενη διαδικασία αποσκοπεί κυρίως στην ενημέρωσή σας και στον καλύτερο δυνατό συντονισμό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ή/και αίτημα για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις

Λαμβάνετε από εμάς όσες πληροφορίες χρειάζεστε σχετικά με τους χώρους του δικτύου μας, τις διαθέσιμες αίθουσες, τον εξοπλισμό, τις παροχές, τις υπηρεσίες εστίασης ή άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες. Παράλληλα, θα σας ζητήσουμε την/τις επιθυμητή/ες ημερομηνία/ες διεξαγωγής και τον αριθμό συμμετεχόντων, με σκοπό να πραγματοποιήσουμε έλεγχο διαθεσιμότητας. Αν δεν είστε σίγουροι ποιος χώρος ή αίθουσα θα ταίριαζε καλύτερα στις ανάγκες σας, θα είναι χαρά μας να προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις και να σας ετοιμάσουμε μια οικονομική προσφορά, η οποία να περιλαμβάνει περισσότερες από μία επιλογές.

Σας αποστέλουμε οικονομική προσφορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η χρονική ισχύς της προσφοράς θα αναγράφεται και εφόσον μας απαντήσετε θετικά μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία, προχωράμε στην υλοποίηση της Εκδήλωσης. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από τους όρους της προσφοράς ή προκύπτουν αλλαγές στις αρχικές σας ανάγκες, παρακαλούμε μη διστάσετε να μας το επικοινωνήσετε. Επίσης, σε αυτή τη φάση, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να τροποποιήσουμε τα προτεινόμενα μενού του Catering, τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και ως προς το κόστος, για να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες σας και να προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν επιθυμείτε τελικά να προχωρήσετε στην υλοποίηση της Εκδήλωσης, παρακαλούμε για μια σύντομη ενημέρωση, έτσι ώστε να αποδεσμεύσουμε το χώρο.

Προετοιμασία Εκδήλωσης

Σε αυτή τη φάση, από την πλευρά σας, θα χρειαστεί απλώς η συνεργασία με τη γραμματεία μας, για την συνυπογραφή του συμφωνητικού της Εκδήλωσης. Αν η Εκδήλωση είναι πολυήμερη ή το πρόγραμμα της ημέρας είναι σύνθετο και περιέχει αλλαγές αιθουσών, δρώμενα, κτλ., θα ήταν χρήσιμο να μας κοινοποιήσετε εκ των προτέρων την «ατζέντα» κάθε ημέρας. Επίσης, σε περίπτωση που θα χρειαστεί τελικά να υπερβείτε το αρχικά συμφωνημένο χρονικό πλαίσιο, παρακαλούμε θερμά να μας ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατό, για να υπάρχει κατάλληλη προετοιμασία και να αποφευχθεί ενδεχόμενη καθυστέρηση άλλων εκδηλώσεων. Αν η χρονική υπέρβαση είναι μεγάλη, ίσως γίνει μια ανάλογη αναπροσαρμογή της χρέωσης.

Υλοποίηση Εκδήλωσης

Απολαύστε την Εκδήλωσή σας, ενώ αρκεί αν ένας εκπρόσωπος της εταιρίας ή του οργανισμού σας βρίσκεται σε επί τόπου επικοινωνία με την ομάδα μας, για ό,τι χρειαστεί. 

Αξιολόγηση - Ανατροφοδότηση

Μετά τη λήξη της Εκδήλωσης, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν ανώνυμα τη φιλοξενία μέσω ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας, σκανάροντας απλώς με το κινητό τους τηλέφωνο τον κωδικό QR που θα βρίσκεται τοποθετημένος σε εμφανές σημείο. Τέλος, την επόμενη ημέρα, το αρμόδιο τμήμα θα λάβει από εμάς, ηλεκτρονικά, σύνδεσμο με έρευνα ικανοποίησης και ένα σύντομο ερωτηματολόγιο ανατροφοδότησης, το οποίο θα αφορά συνολικά τη συνεργασία μας και το οποίο σας παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εμπειρία

Η σημερινή εμπειρία μας είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης προσωπικής και επαγγελματικής πορείας των ιδρυτών του Εγχειρήματος. Παράλληλα, κάθε μέλος της ομάδας μας φέρει μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στα πεδία της εργασίας του. Το Εγχείρημα Χείρωνας, στη σημερινή του μορφή, δραστηριοποιείται από το 2016 και έχει διακριθεί για τη φιλοξενία Εκδηλώσεων μέσω του Πολυχώρου στην Παιανία. Είναι επίσης πρωτοπόρο σε προγράμματα ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης για εταιρικούς πελάτες.

Επαγγελματισμός

Το Εγχείρημα Χείρωνας αποτελείται από μία πολύ αποτελεσματική και ευέλικτη ομάδα, με πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο αυθεντικός και φιλικός τρόπος επικοινωνίας συνδυάζεται με το μεράκι και την αγάπη που επενδύουμε καθημερινά στην εργασία μας. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και αυτό αποδίδει αβίαστα: συνέπεια, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστους συνεργάτες, με πλεόνασμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στο αντικείμενό τους.

Καινοτομία

Υποστηρίζουμε ενεργά το Ευ Ζην στην Εργασία από το 2017 και είμαστε πρωτοπόροι στη Διοργάνωση προγραμμάτων ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης. Ανανεώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, αναζητώντας καινοτόμους, αλλά και πρακτικούς τρόπους προσέγγισης του Ευ Ζην. Οι λύσεις και προτάσεις που σχεδιάζουμε είναι ολιστικές και έχουν ως αφετηρία την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική και ομαδική Ανάπτυξη, Ενδυνάμωση, αλλά και Ψυχαγωγία, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα και τη σωματική ευεξία.

Ευέλικτη, αποτελεσματική ομάδα!

Η ομάδα μας παραμένει αφοσιωμένη στη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Σχεδιάζουμε και διοργανώνουμε προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για οργανισμούς και επιχειρήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.