Διατροφική Εκπαίδευση ΕΑΤΤ

Η βιωματική διατροφική εκπαίδευση EATT* αποτελεί μια επιστημονικά τεκμηριωμένη και βασισμένη σε αποτελέσματα (evidence based) εκπαίδευση τεχνικών γευματικής επίγνωσης (mindful eating), μοναδική στο είδος της.

*Ενσυνείδητα Απολαμβάνω Την Τροφή

Τι είναι το πρόγραμμα ΕΑΤΤ*;

Βασίζεται στο επιστημονικό πρωτόκολλο της έρευνας-παρέμβασης “project EATT*: γευματίζω ενσυνείδητα, επαναπροσδιορίζω την σχέση με την τροφή και το σώμα μου” (https://doi.org/10.1177/0033294120988104).

Η εκπαίδευση ΕΑΤΤ βραβεύτηκε από το 7ο Συνέδριο Προαγωγής και Αγωγής Υγείας, ως μια από τις καλύτερες παρεμβάσεις για την κοινωνία.

Αριθμός Συμμετεχόντων

7 έως 15 άτομα, ανά ομάδα.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις και 2 follow up sessions.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν συνοδευτικό υλικό και ηχητικά αρχεία πρακτικών διαλογισμού.

COACH - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ