Growth Mindset Workshops

Σύγχρονο ομαδικό Coaching Επίτευξης Στόχων, με το Πρόγραμμα Growth Mindset - NEOS NOUS

Όποιο θέμα κι αν αντιμετωπίζουμε στους προσωπικούς μας στόχους, όλα έχουν ένα κοινό μοτίβο. Αισθανόμαστε εγκλωβισμό και ψάχνουμε λύσεις!

Με λεπτές χειρουργικές κινήσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα θ’ ανακαλύψουμε ποιες είναι οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις και τι μας εμποδίζει στα προσωπικά μας σχέδια.

Growth-Mindset-Workshops-1

Η λύση βρίσκεται πάντα μέσα μας, αλλά οι περιορισμοί μας, μάς εμποδίζουν να τη δούμε…!!

Θέτοντας εν όψει μας μια νέα επιθυμητή κατάσταση, επιτυχημένων προσωπικών κινήσεων, θα αντιπαραθέσουμε την υπάρχουσα κατάσταση και με απόλυτα μετρήσιμο και ρεαλιστικό τρόπο, θα βρούμε τι από αυτή θα πετάξουμε, τι θα κρατήσουμε, τι θα αναπτύξουμε και τι νέα στοιχεία θα εντάξουμε προκειμένου να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Επίτευξη προσωπικών Στόχων - Πώς;

Δίνονται στοχευμένα εργαλεία σε συνδυασμό με ερωτηματολόγια κατανόησης του Εαυτού. Κάθε συμμετέχων μαθαίνει να κάνει χρήση αυτών, λαμβάνοντας αποτελέσματα και κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων. αλλά και αργότερα, στην εργασιακή του καθημερινότητα.

Τα θέματα προς επίλυση, με τα οποία εργαζόμαστε, σχετίζονται με: διλλήματα, αποφάσεις, εγκλωβισμούς και αδιέξοδα, μεθόδους έκφρασης της θέσης μας, αλλά και τρόπους να ορίσουμε την ιδανική στόχευση.

Χρησιμοποιούμε ένα εξαιρετικό εργαλείο, το οποίο μας βοηθά να δούμε την επιθυμητή κατάσταση, συγκριτικά με την υπάρχουσα. Καταγράφουμε, αναλύουμε και σχεδιάζουμε, φτάνοντας ως την τελική δράση, προκειμένου να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα είναι μετρήσιμα, ώστε να κάνουμε επαναπροσδιορισμούς, μέχρι την τελική επίτευξη των στόχων μας.

Αριθμός Συμμετεχόντων

10 έως 20 άτομα, ανά ομάδα.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

Το βασικό πρόγραμμα μπορεί να λάβει χώρα μέσα σε ένα 3ωρο ή σε 3 δίωρα workshops, ανάλογα με την εμβάθυνση και τις ανάγκες της ομάδας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα αυτό συνδυάζεται -και συμπληρώνεται- ιδανικά με το Πρόγραμμα Ενδοσκοπικού Καθοδηγούμενου Οραματισμού «Είμαι ο επιτυχημένος εαυτός μου». Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες, σχετικά..

Ενδοσκοπικός καθοδηγούμενος Οραματισμός - «Είμαι ο επιτυχημένος εαυτός μου»

Σε αυτόν τον καθοδηγούμενο οραματισμό κάθε συμμετέχων θα δημιουργήσει συγκεκριμένα εσωτερικά πρότυπα και νέες εγκεφαλικές συνάψεις με υγιείς μνήμες, συνδεόμενος με την εσωτερική του δύναμη.

Αυτό δημιουργεί συγκεκριμένα υποδείγματα συμπεριφοράς τα οποία μπορεί να ανακαλέσει σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του, βοηθώντας τον να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες με αποτελεσματικότητα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί στο εξής να συνδέεται με τον σκοπό της ζωής του και τον Ιδανικό εαυτό του και να συντονίζεται με την ηρεμία, τη γαλήνη, τη ζωτικότητα, την ευεξία, την αυτοεκτίμηση κι όλες εκείνες τις ποιότητες που θα έχει θέσει στον οραματισμό του, ως σημαντικές στη ζωή του.

Αριθμός Συμμετεχόντων

5 έως 15 άτομα, ανά ομάδα.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

Το βασικό πρόγραμμα μπορεί να λάβει χώρα μέσα σε ένα 4ωρο ή σε 2 δίωρα workshops, ανάλογα με την εμβάθυνση και τις ανάγκες της ομάδας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα αυτό συνδυάζεται -και αλληλοσυμπληρώνεται- ιδανικά με το Πρόγραμμα Επίτευξης Στόχων. Επίσης, μπορείτε να υποστηρίξετε τα Στελέχη σας με το νέο πρόγραμμα διαχείρισης εργασιακού άγχους «Εκπαίδευση του Νου στην Ηρεμία».
Πρόγραμμα διαχείρισης άγχους - Πληροφορίες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ - COACH

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ