Wellness at Work – Υπηρεσίες Ευεξίας

Παρεμβάσεις που ενισχύουν την Ευεξία στην Εργασία και προσφέρουν Φροντίδα στους Ανθρώπους του Οργανισμού σας.

Ομαδικά και ατομικά προγράμματα για Ευεξία και Φροντίδα:

Άσκηση & Αθλητισμός

Παρέχουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, εξοπλισμό και χώρους, για Πιλάτες, Γιόγκα, Τάι Τσι, Functional Training ή άλλες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες. Αναλαμβάνουμε προπονήσεις εταιρικών ομάδων για συμμετοχή σε Μαραθωνίους και άλλες διοργανώσεις.

Εργονομία & Ορθοσωμία

Προσφέρουμε εξατομικευμένη συμβουλευτική Εργονομίας στο χώρο εργασίας σας, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές. Διοργανώνονται επίσης workshops σχετικά με την κατάλληλη στάση του σώματος στο γραφείο και με άλλες πρακτικές ορθοσωμίας.

Διατροφή & Wellness Coaching

Διοργάνωση θεματικών ενημερωτικών ομιλιών για ζητήματα υγιεινής διατροφής και βέλτιστων καθημερινών διατροφικών συνηθειών. Ατομικό ή ομαδικό Coaching για Ευεξία και συνολική βελτίωση του επιπέδου υγείας. Καλύπτονται θέματα διατροφής, ύπνου, αυτοφροντίδας, αποφόρτισης και άσκησης.

Μάλαξη & Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Ρεφλεξολογία - Βελονισμός)

Προσφέρουμε συνεδρίες μάλαξης (διαφόρων ειδών), ρεφλεξολογίας και βελονισμού στους χώρους εργασίας σας ή σε δικούς μας χώρους.

Παρεμβάσεις Ευεξίας στη διαμόρφωση των χώρων εργασίας

Συμβουλευτείτε μας για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό των γραφείων σας, σχετικά με διακοσμητικές ή και χωροταξικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τους χώρους εργασίας, προάγοντας την Ευεξία των Ανθρώπων του Οργανισμού σας.

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε αναλυτική ενημέρωση και προτάσεις εφαρμογής συνόλου παρεμβάσεων wellness @work, στις εγκαταστάσεις σας ή και σε δικούς μας χώρους.

Wellness Vouchers - Δωροεπιταγές για δραστηριότητες ή υπηρεσίες Ευεξίας!

Προσφέρουμε στους Ανθρώπους του Οργανισμού σας τη δυνατότητα ευέλικτης πρόσβασης σε πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών Ευεξίας, μέσω ενός ευρύτατου δικτύου κορυφαίων επαγγελματιών, με σύστημα επιταγών (wellness-vouchers).

Wellbeing & Wellness Events/Retreats - ChironasVenue, Point124 & new Summer locations

Διοργάνωση ολοήμερων ή πολυήμερων εταιρικών Retreats, αφιερωμένων σε Ευεξία & Ευζωία, με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, δρώμενων, ψυχαγωγικών και χαλαρωτικών εκδηλώσεων, ‘happenings’ και δώρων! Πέραν των δικών μας χώρων, αναλαμβάνουμε διοργανώσεις σε προορισμούς εκτός πόλης ή και στις δικές σας εγκαταστάσεις.

Εταιρικές εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, συνέδρια και άλλα #CorporateEvents στον Πολυχώρο Χείρωνα της Παιανίας & σε νέους προορισμούς στο κέντρο της πόλης ή την εξοχή. Ιδανικοί χώροι Έμπνευσης και Δημιουργικότητας για συναντήσεις brainstorming, για team building & bonding activities και άλλα μοναδικά wellbeing events! 

Βάζοντας τα θεμέλια για τους Οργανισμούς του μέλλοντος..

Μια ολοκληρωμένη «Στρατηγική Ευ Ζην», μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο στη Βιωσιμότητα και την Ανάπτυξη Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Η συμβουλευτική μας προσέγγιση ακολουθεί τα παρακάτω βήματα, ενώ σας υποστηρίζουμε σε καθένα από αυτά.  

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΥ ΖΗΝ & ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε, για μια πρώτη επαφή γνωριμίας και διερεύνησης των αναγκών σας!

Εμπειρία

Η σημερινή εμπειρία μας είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης προσωπικής και επαγγελματικής πορείας των ιδρυτών του Εγχειρήματος. Παράλληλα, κάθε μέλος της ομάδας μας φέρει μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στα πεδία της εργασίας του. Το Εγχείρημα Χείρωνας, στη σημερινή του μορφή, δραστηριοποιείται από το 2016 και έχει διακριθεί για τη φιλοξενία Εκδηλώσεων μέσω του Πολυχώρου στην Παιανία. Είναι επίσης πρωτοπόρο σε προγράμματα ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης για εταιρικούς πελάτες.

Επαγγελματισμός

Το Εγχείρημα Χείρωνας αποτελείται από μία πολύ αποτελεσματική και ευέλικτη ομάδα, με πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο αυθεντικός και φιλικός τρόπος επικοινωνίας συνδυάζεται με το μεράκι και την αγάπη που επενδύουμε καθημερινά στην εργασία μας. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και αυτό αποδίδει αβίαστα: συνέπεια, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστους συνεργάτες, με πλεόνασμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στο αντικείμενό τους.

Καινοτομία

Υποστηρίζουμε ενεργά το Ευ Ζην στην Εργασία από το 2017 και είμαστε πρωτοπόροι στη Διοργάνωση προγραμμάτων ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης. Ανανεώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, αναζητώντας καινοτόμους, αλλά και πρακτικούς τρόπους προσέγγισης του Ευ Ζην. Οι λύσεις και προτάσεις που σχεδιάζουμε είναι ολιστικές και έχουν ως αφετηρία την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική και ομαδική Ανάπτυξη, Ενδυνάμωση, αλλά και Ψυχαγωγία, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα και τη σωματική ευεξία.

Ιδέες & προτάσεις για εταιρικά και επαγγελματικά Δώρα που προάγουν το Ευ Ζην, υποστηρίζοντας παράλληλα έναν πιο φυσικό, οικολογικό και ολιστικό τρόπο ζωής..