Sound Bath

"Sound the light" - Ηχολουτρό με κρυσταλλικές ηχογαβάθες

Η εμπειρία ενός ηχολουτρού (soundbath) είναι μια ήπια αλλά πολύ ενδιαφέρουσα προσωπική και συλλογική εμπειρία, στην οποία συμμετέχουν ταυτόχρονα σώμα και νους – μια διαλογιστική εμπειρία που αξιοποιεί τον ήχο των ειδικών κρυσταλλικών ηχογαβάθων, με σκοπό να προκαλέσει βαθιά χαλάρωση και εσωτερική αυτο-ανακάλυψη.

Sound-Bath-3

Ο κρυσταλλικός ήχος έχει την ιδιότητα να μας αγγίζει απαλά στο σώμα και τον νου, σαν να μας ξυπνά μια αρχαία ανάμνηση.

Οι δονήσεις του μαλακώνουν τους ιστούς του σώματος και επιβραδύνουν την καρδιακή και αναπνευστική συχνότητα, επιτρέποντας στους πνεύμονες να αναπνέουν βαθύτερα και στα εγκεφαλικά κύτταρα να φέρνουν τον νου σε μια διαλογιστική κατάσταση. Καθώς τα Crystal Singing Bowls ηχούν, τα ακούμε όχι μόνο διά μέσου της ακοής, αλλά σε όλο το βάθος του κυτταρικού μας πεδίου. Οι υψηλές αρμονικές των ήχων του κρυσταλλικού χαλαζία, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέταλλα που περιέχουν οι ηχογαβάθες, μας ταξιδεύουν σε μια βαθιά απολαυστική χαλάρωση.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Προτείνεται οι συμμετέχοντες να φοράνε άνετα ρούχα.

Ωφέλειες:

H εμπειρία ενός soundbath αποτελεί μια αληθινή παύση από τους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Το ηχολουτρό προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ανακούφισης από το άγχος, τη νευρικότητα, την ανησυχία, την αϋπνία ή τη θλίψη. Για τον λόγο αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιφέρει αποκατάσταση και ισορροπία σε όλο τον οργανισμό.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ