Συσκευές διάχυσης αιθέριων ελαίων | Beper

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία συσκευών διάχυσης αιθέριων ελαίων - αρωματιστών και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε άριστης ποιότητας αιθέρια έλαια. Οι συσκευές της Beper είναι ιδανικές για το χώρο εργασίας! Με καλαίσθητο και λειτουργικό design αποτελούν παράλληλα ένα όμορφο διακοσμητικό ή και φωτιστικό.

Χαλαρώστε και απολαύστε την ατμόσφαιρα του γραφείου σας, αρωματίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο - τη διάχυση αιθέριων ελαίων!

Οι συσκευές της ιταλικής Beper είναι σχεδιασμένες για να αξιοποιούν ιδανικά το άρωμα και τα ευεργετικά χαρακτηριστικά των αιθέριων ελαίων.   
Για μέγιστη εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης, οι  περισσότερες συσκευές διαθέτουν φωτισμό διαφορετικών χρωμάτων με δυνατότητα σταθεροποίησης στο χρώμα που προτιμάτε. Μάλιστα, μπορούν να λειτουργήσουν και ως ήπια φωτιστικά. Το σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης όταν εξαντληθεί το νερό θα σας απαλλάξει από περιττές έγνοιες.

Μπορείτε να συνδυάσετε την αγορά μιας συσκευής διάχυσης με αιθέρια έλαια που θα βρείτε επίσης στο κατάστημά μας. Υπάρχουν επίσης μοντέλα, τα οποία λειτουργούν και με φυσικές πέτρες αλατιού Ιμαλαίων! Οι ειδικοί του Feng Shui θεωρούν ότι  οι πέτρες συμβάλλουν  στη διατήρηση της ισορροπίας του χώρου. Όταν ζεσταίνονται, οι πέτρες απελευθερώνουν αρνητικά ιόντα που βοηθούν στην εξισορρόπηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Αυτό με τη σειρά του επιφέρει ηρεμία στους ανθρώπους, ενώ βελτιώνει τη συγκέντρωση.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Αρωματιστής-Ατμοποιητής και Υγραντήρας 2 σε 1 - Beper 70.405

Συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων USB με φωτισμό - Beper P205DIF001

Συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων & αρωματιστής - Beper P205DIF050

Συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων & αρωματιστής με φωτισμό - Beper 70.402

Συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων USB με φωτισμό - Beper 70.404

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η συσκευασία των δώρων σας μπορεί να γίνει -κατόπιν συνεννόησης- και με άλλους τρόπους, οι οποίοι να εμπεριέχουν και στοιχεία της επωνυμίας σας (λογότυπο, χρωματική ταυτότητα, κτλ). Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που επιθυμείτε. Εκτός των ξύλινων κουτιών, υπάρχει η δυνατότητα χάρτινου κουτιού ή τσαντούλας, με επιλογή σε χρώμα ή εκτύπωση.