Κύπελλα ρυζιού | Huskup

Clean Blue Paros for Common Seas

Αυτά τα επαναχρησιμοποιήσιμα κύπελλα είναι φτιαγμένο από φλοιό ρυζιού, το φυσικό υποπροϊόν της παραγωγής ρυζιού! Είναι πλήρως οικολογικά και διαθέσιμα σε πολλά πρωτότυπα σχέδια. Συμπεριλαμβάνουν ανακυκλώσιμο προστατευτικό σιλικόνης, για μεγαλύτερη άνεση στο κράτημα, όταν το ρόφημά σας είναι ζεστό.

Είναι κοινή πρακτική ότι ο φλοιός του ρυζιού καίγεται μετά τη συγκομιδή στα χωράφια, εκπέμποντας μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου.
Αντί λοιπόν να καίγεται, ο φλοιός ρυζιού μετατρέπεται σε κύπελλο, μειώνοντας σημαντικά την ποσότητα των αποβλήτων. Η χρήση αυτού του υλικού αποτρέπει την αιθαλομίχλη και την ατμοσφαιρική ρύπανση και περιορίζει τις επιπτώσεις των πυρκαγιών στη δομή του εδάφους.

Δεδομένου επίσης ότι το υλικό του φλοιού ρυζιού αποτελεί ένα φυσικό γεωργικό υποπροϊόν, απαιτείται για την παραγωγή του η ελάχιστη ποσότητα πόρων. Η παραγωγή ρυζιού είναι τεράστια! Η παγκόσμια παραγωγή εκτιμάται σε 500 εκατομμύρια τόνους ετησίως, που αντιστοιχεί σε 125 εκατομμύρια τόνους φλοιού ρυζιού. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της παραγωγής βρίσκεται στην Ασία, όπου ο άφθονος αυτός ανανεώσιμος πόρος είναι φυσικά διαθέσιμος.

Για τη σύνδεση του βιώσιμου φλοιού ρυζιού χρησιμοποιείται το φυσικό άμυλο. Έτσι τα κύπελλα δεν περιέχουν καθόλου μελαμίνη και πλαστικό.

Το φυσικό υλικό των Huskup -στο τέλος της υπηρεσίας τους- είναι βιοδιασπώμενο (EN13432).

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Μπορείτε να δείτε παρακάτω διαθέσιμα σχέδια και μεγέθη. Τα Huskup είναι μια ιδανική και πολύ καλοσχεδιασμένη εναλλακτική λύση, για να αντικαταστήσουμε βιώσιμα τη χρήση πλαστικών στην καθημερινότητα. Η χωρητικότητά τους είναι 240 ή 400 ml και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλων των ειδών τα ροφήματα – ζεστά ή κρύα. Θα χαρούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για αυτά τα πολύ ιδιαίτερα κύπελλα. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για δικό σας branding σε παραγγελίες άνω των 300ων τεμαχίων και για δικό σας σχέδιο, σε παραγγελίες άνω των 1000ων τεμαχίων.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η συσκευασία των δώρων σας μπορεί να γίνει -κατόπιν συνεννόησης- και με άλλους τρόπους, οι οποίοι να εμπεριέχουν και στοιχεία της επωνυμίας σας (λογότυπο, χρωματική ταυτότητα, κτλ). Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που επιθυμείτε. Εκτός των ξύλινων κουτιών, υπάρχει η δυνατότητα χάρτινου κουτιού ή τσαντούλας, με επιλογή σε χρώμα ή εκτύπωση.