Σετ φυσικών προϊόντων Λεβάντας | Lavandula

Το σετ φυσικών και χειροποίητων προϊόντων Λεβάντας της Lavandula, Drops of Purple αποτελείται από ένα σαπουνάκι χεριών με υπέροχο άρωμα λεβάντας και ένα μπουκαλάκι με το αιθέριο έλαιο του φυτού - μαζί, σε ξύλινο κουτάκι.

Χειροποίητο σαπούνι φυτικής γλυκερίνης με γάλα κατσίκας, αμυγδαλέλαιο, μέλι και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Με πολύ καλό αφρισμό ιδανικό για χέρια, σώμα, μαλλιά και μούσι. Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για την προσωπική υγιεινή. Αφήνει ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα καθαριότητας που θα σας ενθουσιάσει.

Συσκευασία: Χάρτινη σε σχήμα κύβου.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας της Lavandula προέρχεται από φυτά του είδους Angustifolia που είναι το καταλληλότερο για αρωματοθεραπεία. Με βαθύ γλυκό άρωμα, αποτέλεσμα της ποικιλίας και του θρακικού κλίματος στο οποίο αναπτύσσεται, σας υπόσχεται μια μοναδική οσφρητική εμπειρία που θα αλλάξει τη γνώμη σας για το αιθέριο έλαιο της λεβάντας!

Μπορείτε εύκολα να παρασκευάσετε πολλές από τις συνταγές της Lavandula για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας σας. Το άρωμα του αιθέριου ελαίου της λεβάντας μέσα στο σπίτι, δεν θα περάσει απαρατήρητο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανότατα θα φέρει ένα γλυκό χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Αρωματίζοντας το χώρο εργασίας να είστε σίγουροι για τα ευεργετικά αποτελέσματά της στην σχέση απόδοσης και άγχους. Το αίσθημα της πηγαίας δύναμης να κατακτήσετε τους στόχους της ημέρας -χωρίς άγχος- είναι μοναδικό!

Συσκευασία 12, 50 και 100 ml:
Φιάλη γυάλινη καραμελέ με πώμα ασφαλείας και εξωτερικό σταγονομετρητή.

Η Λεβάντα

Η λεβάντα είναι η βασίλισσα των αρωματικών φυτών και το αιθέριο έλαιο της ένα ίαμα για τον άνθρωπο. Ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθούμε από τη λεβάντα είναι απλώς να τη μυρίζουμε, ως αιθέριο έλαιο ή αποξηραμένο άνθος. Επιδρά μέσω της όσφρησης στον εγκέφαλο και έχει φυσική χαλαρωτική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ιστορία

Η λεβάντα χρησιμοποιήθηκε από όλους τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς όπως ο Αιγύπτιοι, οι Κινέζοι και οι Ρωμαίοι. Με ιδιότητες αντισηπτικές και επουλωτικές χρησιμοποιήθηκε αρχικά στον τομέα της ιατρικής, για την περιποίηση τραυμάτων σε στρατιώτες.

Αργότερα καθιερώθηκε και χρησιμοποιήθηκε ευρέως ως το καλύτερο απολυμαντικό για την καθαριότητα των κατοικιών.

Το άρωμά της σε συνδυασμό με τις καθαριστικές ιδιότητές της την καθιέρωσαν ως ένα πολύτιμο αγαθό για χρήση στα μπάνια της αρχαίας Ρώμης. Τα ενδύματα της εποχής τα περιποιόντουσαν με φρέσκια λεβάντα -συνήθεια που ακολουθούμε μέχρι σήμερα-, ενώ οι Ρωμαίες συνήθιζαν να τοποθετούν ένα στεφάνι με λεβάντα στις κάμαρές τους ως αφροδισιακό.

Ιδιότητες

Η λεβάντα έχει μοναδικές ιδιότητες για τον εσωτερικό μας κόσμο και έτσι είναι ιδανική για να βοηθήσει με απόλυτα φυσικό τρόπο σε μια σειρά από ζητήματα, που σχετίζονται με την υγεία μας και προκύπτουν από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Επίκαιρη όσο ποτέ, η λεβάντα βοηθάει στο να επαναφέρει την αρμονία και την εσωτερική μας ηρεμία, που διαταράσσονται από τους αγχώδεις ρυθμούς που συνοδεύουν την καθημερινότητά.

Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας:

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η συσκευασία των δώρων σας μπορεί να γίνει -κατόπιν συνεννόησης- και με άλλους τρόπους, οι οποίοι να εμπεριέχουν και στοιχεία της επωνυμίας σας (λογότυπο, χρωματική ταυτότητα, κτλ). Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που επιθυμείτε. Εκτός των ξύλινων κουτιών, υπάρχει η δυνατότητα χάρτινου κουτιού ή τσαντούλας, με επιλογή σε χρώμα ή εκτύπωση.