Emotional Self-Care Workshop

Συναισθηματική Νοημοσύνση και Αυτοφροντίδα - «Συνδέσου με την καρδιά και τα συναισθήματά σου!»

Emotional Self-Care & Intelligence Workshop by NEOS NOUS

Τα συναισθήματά μας είναι η πηγή της ενέργειας και της ζωτικότητάς μας - Συνδέσου ξανά με την καρδιά κι αναπλήρωσε τη χαμένη σου ενέργεια!

Έλα να χαλαρώσουμε και ν’ απολαύσουμε μαζί, αυτό το μοναδικό ταξίδι στο κόσμο των συναισθημάτων και της ηρεμίας νου και σώματος. Άφησε για μια ημέρα όλες τις έγνοιες πίσω και ακολούθησε μας!

Φρόντισε τον εαυτό σου!

Μέσα σ’ ένα όμορφο, γαλήνιο και ασφαλές περιβάλλον, θα χαλαρώσεις, θα ξεκουραστείς, θα εκφραστείς με συνοδεία μουσικής και μέσω χορευτικών και σωματικών κινήσεων απελευθέρωσης. Θα ζωγραφίσεις, θα παίξεις μέσα σε θεατρικοποιημένα δρώμενα – θα συγχωρέσεις, μέσω ελεύθερης γραφής.. Θα μιλήσεις ελεύθερα και θ’ ανταλλάξεις ευχάριστες στιγμές και προσωπικές εμψυχωτικές εμπειρίες με τους συνοδοιπόρους σου. Θα αφεθείς στη φροντίδα και θα βιώσεις αισθήματα εμπιστοσύνης, χαλάρωσης και θαλπωρής!

Αριθμός Συμμετεχόντων

10 έως 20 άτομα, ανά ομάδα.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

Το πρόγραμμα μπορεί να λάβει χώρα μέσα σε 3 ή 4 ώρες, ανάλογα με την εμβάθυνση και τις ανάγκες της ομάδας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Το Πρόγραμμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με το Stress Management Workshop.
Stress Management Workshop - Πληροφορίες

Πέτα τα περιττά βάρη, χαλάρωσε το σώμα & ελάφρυνε την καρδιά σου!

Ζούμε σε μια καθημερινότητα που μας απορροφά όλη μας την ενέργεια, με κύριο σκοπό την επιβίωση μας.  Καριέρα, προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, κοινωνικός περίγυρος, αντιξοότητες, ανταγωνισμός, οικονομικές υποχρεώσεις, είναι μερικές από τις φοβίες αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες, που μας πιέζουν ζητώντας λύσεις. Αυτό μας οδηγεί να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας, να πνίγουμε τα θέλω μας, να σφίγγουμε τα δόντια και να προχωράμε μέσα σε συνεχείς σκέψεις και άγχη. Αυτό επηρεάζει(στρεσάρει) το σώμα μας λόγω της υπερπροσπάθειας, θολώνει το μυαλό μας λόγω των συνεχιζόμενων σκέψεων και κυρίως κλειδώνει τη καρδιά μας. Αδειάζουμε συναισθηματικά  κι αυτό μας εξαντλεί ενεργειακά, μας αποδυναμώνει και μας καθιστά κουρασμένους και εξαντλημένους, σωματικά και ψυχικά.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ - COACH

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕς ΣΤΙς ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ