Πολυχώρος Χείρωνας • Chironas Venue Peania

Φιλοξενία και Διοργάνωση εταιρικών και επαγγελματικών Εκδηλώσεων, στον Πολυχώρο Χείρωνα της Παιανίας.

Ένας πολυβραβευμένος βιομηχανικός χώρος-έκπληξη, στην καρδιά της Αττικής, αφιερωμένος στη φιλοξενία εταιρικών εκδηλώσεων, εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων, συνεδρίων και άλλων #CorporateEvents.. Επίσης, ο τέλειος χώρος έμπνευσης και δημιουργικότητας για συναντήσεις brainstorming & creative thinking ή για team building & bonding activities! 

Ο Πολυχώρος Χείρωνας δραστηριοποιείται επίσης στη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες προάγουν το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική - ομαδική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας – σε ένα συμβολικά ανακαινισμένο βιομηχανικό χώρο της Παιανίας -, φιλοξενούμε προγράμματα Fun & Bonding, Learning & Development, ολιστικής Άσκησης και Ευεξίας.

Venue Awards 2020 - Διακρίσεις

Με λίγα λόγια..

650 τ.μ., ειδικά διαμορφωμένου, συμβολικού και φωτεινού χώρου με μέγιστη συνολική χωρητικότητα 200ων επισκεπτών.

Δύο μεγάλες, ψηλοτάβανες αίθουσες με δυνατότητα συνένωσης - «Ουρανός» και «Χείρωνας» -, συνολικού εμβαδού 222 τ.μ..

Άνετοι χώροι υποδοχής και συναντήσεων, καθιστικά και υποδομές για ΑΜΕΑ.

Δύο μικρότερες αίθουσες σεμιναρίων - «Δίας» και «Ερμής».

Πλήρης οπτικοακουστικός και λοιπός εξοπλισμός για παρουσιάσεις.

Γρήγορο WiFi μέσω οπτικών ινών

Χώροι στάθμευσης

Πολυχώρος Χείρωνας - Αίθουσες

«Ουρανός»

Η αίθουσα «Ουρανός» είναι ψηλοτάβανη, εμβαδού 111 τ.μ. και έχει διαστάσεις τετραγώνου. Μπορεί να συνενωθεί με την ακριβώς όμοια, διπλανή της αίθουσα, «Χείρωνας», σχηματίζοντας ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο χώρο, εμβαδού 222 τ.μ.. Και οι δύο βρίσκονται στο Α επίπεδο και χωρίζονται από κινητό ηχομονωμένο τοίχο.

«Χείρωνας»

Η αίθουσα «Χείρωνας» είναι ψηλοτάβανη, εμβαδού 111 τ.μ. και έχει διαστάσεις τετραγώνου. Μπορεί να συνενωθεί με την ακριβώς όμοια, διπλανή της αίθουσα, «Ουρανός», σχηματίζοντας ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο χώρο, εμβαδού 222 τ.μ.. Στον εννιαίο αυτό χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν -σε θεατρική διάταξη- έως 150 άτομα.

«Δίας»

Η αίθουσα «Δίας» είναι 60τ.μ. και βρίσκεται στο Α επίπεδο του Πολυχώρου, δίπλα από το χώρο Υποδοχής και το τζάκι. Είναι πολύ φωτεινή και έχει απευθείας πρόσβαση στον ημιυπαίθριο χώρο της βεράντας. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα, ανάλογα με τη διάταξη.

«Ερμής»

Η αίθουσα «Ερμής» είναι η μικρότερη αλλά και πιο απομονωμένη, καθώς βρίσκεται στο Β επίπεδο του Πολυχώρου. Είναι 35 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει συναντήσεις έως 20 ατόμων, ανάλογα με τη διάταξη.

Φωτογραφικά Άλμπουμ

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον Πολυχώρο Χείρωνα μέσα από τα φωτογραφικά μας Άλμπουμ. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα διαμόρφωσης των χώρων ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Εκτός της επίπλωσης που διατίθεται (καρέκλες, πολυθρονάκια, πουφ, ροτόντες και θρανία), μπορούν να ενοικιαστούν επιπλέον είδη.

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Κατόψεις

Πώς θα έρθετε..

Ο Πολυχώρος Χείρωνας βρίσκεται στην Παιανία, στο 19ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Λαυρίου. Συστεγάζεται με άλλες επιχειρήσεις στο παλιό εργοστάσιο πλαστικών επί της Λαυρίου, ακριβώς απέναντι από το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων. Η πρόσβαση -ειδικά μέσω της Αττικής Οδού- είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες. Καλή αντάμωση..

Από Αττική Οδό
Για να φτάσετε στον Πολυχώρο Χείρωνα μέσω της Αττικής Οδού, βγείτε στην έξοδο 18 «Παιανία». Έπειτα κατευθυνθείτε προς Παιανία -ευθεία για περίπου 2 χιλιόμετρα-, μέχρι το φανάρι της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Λαυρίου (το οποίο είναι και το μόνο φανάρι που θα συναντήσετε). Εκεί, στρίψτε αριστερά και σε 500 μέτρα –στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου– συνεχίστε ευθεία στη Λαυρίου, προς Κορωπί. Στα 300 μέτρα –αριστερά, στο μοναδικό τριώροφο βιομηχανικό κτίριο που θα συναντήσετε-, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Χείρωνα. Δίπλα ακριβώς στην είσοδο για το χώρο στάθμευσης του εργοστασίου είναι η στάση λεωφορείου «ΚΟΝΤΟΥ». Και ακριβώς απέναντι το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων.
Από Λεωφόρο Μεσογείων και Σταυρό Αγίας Παρασκευής
Στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μεσογείων με τη Λεωφόρο Λαυρίου -στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής-, πάρτε την Λεωφόρο Λαυρίου (στη γέφυρα του Σταυρού μείνετε δεξιά), κατευθυνόμενοι προς Παιανία/Κορωπί. Σε 7,5 περίπου χλμ. –στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου– συνεχίστε ευθεία στη Λαυρίου προς Κορωπί. Στα 300 μέτρα -αριστερά, στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε-, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Χείρωνα. Δίπλα ακριβώς στην είσοδο για το χώρο στάθμευσης του εργοστασίου είναι η στάση λεωφορείου «ΚΟΝΤΟΥ». Και ακριβώς απέναντι το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων.
Από Βάρης Κορωπίου
Περάστε μέσα από το Κορωπί, με κατεύθυνση προς Παιανία. Μόλις περάσετε την INTRACOM ή την ταβέρνα «η Φωλιά», στα δεξιά σας -σε 300 περίπου μέτρα- βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Χείρωνα, μέσα στο παλιό εργοστάσιο που στεγάζει πλέον πολλές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και το εκπαιδευτικό κέντρο της CNC. Δίπλα ακριβώς στην είσοδο για το χώρο στάθμευσης του εργοστασίου είναι η στάση λεωφορείου «ΚΟΝΤΟΥ». Η ορατότητα και η σήμανση για την είσοδο -ερχόμενοι από την κατεύθυνση αυτή- δεν είναι πολύ καλή, οπότε ίσως σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε καλύτερα το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων που βρίσκεται στην ακριβώς απέναντι πλευρά του δρόμου.
Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Λεωφοριακή γραμμή: 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ – ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ). Κατεβείτε στη στάση «ΚΟΝΤΟΥ», η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις μας, επί της Λεωφόρου Λαυρίου.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Γραμμή 3 του Μετρό/Προαστιακού, και να κατεβείτε στους σταθμούς «Κάντζα» ή «Κορωπί» (εκεί φτάνει η γραμμή 3 του Μετρό/Προαστιακού που συνεχίζει από τη «Δουκίσσης Πλακεντίας» προς το Αεροδρόμιο – το εισητήριο είναι το κανονικό). Από τους σταθμούς «Κορωπί» ή «Κάντζα» της γραμμής 3, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί ή ποδήλατο (απόσταση μέχρι το Χείρωνα: περίπου 5 χλμ).

Σχεδιάζουμε και διοργανώνουμε προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για οργανισμούς και εταιρίες, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.