Εκδόσεις Χείρωνας

Οι «Εκδόσεις Χείρωνας» δημιουργήθηκαν το 2018.
Αντικείμενό τους είναι οι έντυπες ή ηλεκτρονικές εκδόσεις,
με θέμα την αυτοβελτίωση & προσωπική ανάπτυξη,
την ενσυνειδητότητα & πνευματικότητα και την εσωτερική αναζήτηση.

Μπορείτε να βρείτε τις εκδόσεις μας σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Και στο ηλεκτρονικό κατάστημα
Chironas Holistic Shop

Η Οδύσσεια μέσα μας

Το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρώτη έκδοση του βιβλίου „Die Odysee im Tierkreis“ του Johann Wolfgang Denzinger στην ελληνική γλώσσα. Αποτελεί ταυτόχρονα την παρθενική έκδοση από τις «Εκδόσεις Χείρωνας», για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αισχύλος

Μορφή τεράστια και παγκόσμια, ο πρώτος των Τραγικών, γίνεται ο ίδιος ήρωας του Μύθου, σ’ ένα σύγχρονο έργο πού ομιλεί για τρόπους και ιδανικά άχρονα και πανανθρώπινα και για την κρυφή όψη της Ιστορίας, με αφορμή μία από τις μεγάλες στιγμές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για το πέρασμα που λέμε θάνατο

Ἡ Ἐλευθερία εἶναι ὁ ὕπατος Νόµος σ’αὐτόν τόν πλανήτη, Δικαίωµα καί Καθῆκον, ὡς Μάθηµα καί Ἔργο τῆς Ἀνθρωπότητος. Ἕνα ἀπό τά δεσµά πού ἔχουµε ν’ἀποτινάξουµε, νά καταλύσουµε, γιά νά προχωρήσουµε στό Μάθηµα καί Ἔργο µας, εἶναι ὁ φόβος τοῦ θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι «Εκδόσεις Χείρωνας» δημιουργήθηκαν το 2018. Αντικείμενό τους είναι οι έντυπες ή ηλεκτρονικές εκδόσεις, με θέμα την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση & προσωπική ανάπτυξη, την ενσυνειδητότητα & πνευματικότητα και την εσωτερική αναζήτηση.

Στόχος μας – κι εδώ – η ολοκληρωμένη και ασφαλής παρουσίαση, δημοσίευση και μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας μιας ποικιλίας ολιστικών, αυτογνωσιακών και αυτοθεραπευτικών τεχνών και μεθόδων.

Μέσω των Εκδόσεων Χείρωνας, θέλουμε να υποστηρίξουμε το έργο Ελλήνων συγγραφέων και να συμβάλλουμε στη διάδοσή του. Ταυτόχρονα, μεριμνούμε για τη μετάφραση και έκδοση αξιόλογων ξενόγλωσσων βιβλίων.

Είστε Βιβλιοπωλείο;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμείτε να προμηθευτείτε τις εκδόσεις μας;
Μη διστάσετε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.