-

31/01/2020

Διάκριση του Πολυχώρου Χείρωνα με 3 βραβεία στα Venue Awards 2020!

Τριπλή βράβευση για το ChironasVenue της Παιανίας!

Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ ξεχωριστή για όλη την ομάδα της «Εγχείρημα Χείρωνας». Κατά την τελετή απονομής των Venue Awards 2020, είχαμε τη μεγάλη τιμή να παραλάβουμε 3 βραβεία για τον αγαπημένο μας Πολυχώρο Χείρωνα!

Ο Πολυχώρος του Εγχειρήματος «Χείρωνας» – το “Chironas Venue” στην Παιανία, που διανύει μόλις τον 3ο χρόνο λειτουργίας του – διακρίθηκε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, με τα παρακάτω βραβεία:


 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή που μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και να αναδείξουμε τον Πολυχώρο Χείρωνα!

Από παλιά και παρατημένα υλικά δημιουργείται και εξελίσσεται κάτι νέο!

Ο «Πολυχώρος Χείρωνας» δημιουργήθηκε το 2016 από το «Εγχείρημα Χείρωνας». Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του – σε ένα συμβολικά ανακαινισμένο βιομηχανικό χώρο της Παιανίας -, φιλοξενεί εταιρικές εκδηλώσεις και διοργανώνει ολιστικά προγράμματα επιμόρφωσης ή ψυχαγωγίας προσωπικού και στελεχών, τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για κάθε του πελάτη. Παράλληλα υποστηρίζει και ενσωματώνει τις αξίες της καινοτομίας, της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας και της αειφορίας.