Ευ Ζην

Ευ Ζην & Ενσυνειδητότητα στην Εργασία

Ενημέρωση, Συμβουλευτική και Εκπαίδευση για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Το Ευ Ζην στην Εργασία και η Ενσυνειδητότητα, η οποία αποτελεί μια ουσιαστική προϋπόθεση για το Ευ Ζην, είναι πλέον συστατικά εκ των ουκ άνευ για κάθε σύγχρονη Επιχείρηση. Οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί – άλλοι προφανείς και άλλοι όχι. Ωστόσο, οι παραπάνω έννοιες έχουν εισαχθεί μόλις τα τελευταία χρόνια -και μάλιστα κατεπειγόντως- και σε μεγάλο βαθμό παραμένουν ασαφείς.
Χρειάζεται να τις αναλογιστούμε, να τις εξειδικεύσουμε και ακολούθως να τις εντάξουμε στην εργασιακή ζωή, με τη μορφή συγκεκριμένων παρεμβάσεων, πρωτοβουλιών ή μέτρων. Καλούμαστε επίσης, να εντάξουμε το «Ευ Ζην» ευρύτερα στην εργασιακή μας κουλτούρα και στην ταυτότητα των Οργανισμών στους οποίους μετέχουμε. Η πρόκληση αυτή διαφαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα στον ορίζοντα, οδηγώντας σε ένα πρωτόγνωρο μελλοντικό τοπίο. 

Το «Εγχείρημα Χείρωνας» προσφέρει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη και προσαρμοσμένες λύσεις για την ομαλή μετάβαση των Οργανισμών στη νέα εποχή. 

7+

Χρόνια Εμπειρίας

33+

Προγράμματα

55+

Εξειδικευμένοι Συνεργάτες

6 βασικοί πυλώνες του Ευ Ζην

Ευ Ζην στην Εργασία μέσα από 6 βασικούς στόχους – πυλώνες. Η ανάπτυξη Ενσυνειδητότητας (Selfawareness) και η καλλιέργεια νέων “skills” αποτελούν «κρίσιμους» παράγοντες για την επίτευξη νέων, πολύ καλύτερων ισορροπιών (και) στην εργασιακή ζωή.

Έτσι προσεγγίζουμε το Ευ Ζην!

Σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ενίσχυση του Ευ Ζην και καλλιέργεια Ενσυνειδητότητας, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων.

Το Ευ Ζην αποτελεί ένα «δρόμο» αυξανόμενης Συνειδητότητας (Awareness) και Ενσυνειδητότητας – ένα δρόμο διαφορετικό για κάθε άνθρωπο, που μας φέρνει όμως όλους μπροστά στην πρόκληση της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων!

Μας ζητά να γνωρίσουμε βαθύτερα τον εαυτό μας, να νιώσουμε τα συναισθήματά μας, να παρατηρήσουμε τις σκέψεις μας.. Να ισορροπήσουμε στο «κέντρο» μας, να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να τον αγαπήσουμε! Ως εκ τούτου, το Ευ Ζην δεν είναι κάποια επίτευξη, την οποία οφείλουμε να «κυνηγήσουμε», ούτε κάποια κατάσταση «καλοπέρασης», αλλά αποτελεί ουσιαστικά έναν «καλό», εξελικτικό και παραγωγικό τρόπο, να βιώνουμε και να νοηματοδοτούμε τη ζωή και την εργασία.

Τα εργαλεία και τα εφόδια που μπορούν να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα στο δρόμο αυτό είναι πλέον πολλά και διαθέσιμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη, σχετικά με δυνατότητες συστηματικής ενίσχυσης της Ευζωίας των Ανθρώπων του Οργανισμού σας.

Πυλώνες του Ευ Ζην, σε σχέση την καλλιέργεια δεξιοτήτων (skills), ποιοτήτων (qualities) και άλλων προϋποθέσεων - ενδεικτικά:

Ισορροπία & Ευεξία

Ενσυνείδητη Διατροφή και Άσκηση, Εργονομία, Ανάπαυση, Ποιότητα Ύπνου, Διαχείριση Συναισθημάτων, Αναπνοή, Χαλάρωση, Διαλογισμός, Οραματισμός, κ.α.

Δημιουργικότητα & Απόλαυση

Αυτοέκφραση, Αυθεντικότητα, Αθωότητα (Αποενοχοποίηση), Τόλμη, Αισθαντικότητα, Αυτοπαρατήρηση, Αυτεπίγνωση, Διαύγεια, Τέχνη, Ψυχαγωγία, κ.α.

Επικοινωνία & Ομαδικότητα

Συναισθηματική Νοημοσύνη - Ενσυναίσθηση, Ενεργή Ακρόαση, Εγκαρδιότητα, Κατανόηση, Συμπερίληψη, Ευελιξία, Μη-προκατάληψη, κ.α.

Απόδοση & Εστίαση

Στοχοθεσία, Συγκέντρωση, Διαύγεια, Εγρήγορση, Οραματισμός, Προσήλωση, Θετικότητα, Διατροφή, Ανάπαυση, κ.α.

(αυτο)Ηγεσία & (αυτο)Συμπόνοια

Αυτογνωσία, Αυτοφροντίδα, Οριοθέτηση, Ενσυναίσθηση, Συμπερίληψη, Ακεραιότητα, Τόλμη, Ψυχραιμία, Διαύγεια, Ευελιξία, Θέληση - Σθένος, κ.α.

Προσαρμοστικότητα & Ανθεκτικότητα

Αναπλαισίωση, Εκπαίδευση, Αλλαγή αυτοματοποιημένων συνηθειών, Διαχείριση Συναισθημάτων, Αναπνοή, Ηρεμία, Άσκηση, Χαλάρωση, Διαλογισμός κ.α.

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες παρεμβάσεων Wellbeing & Wellness @Work και το βέλτιστο τρόπο εφαρμογής, με βάση τις ανάγκες σας.

Mindfulness & Heartfulness

Εκπαίδευση σε Ενσυνείδητη & Εγκάρδια Ηγεσία. Ενδυνάμωση, Αυτοβελτίωση και προσωπική Ανάπτυξη - εργαλεία για το «Ευ Ζην» και το μέλλον της Εργασίας.

Υπηρεσίες Ευεξίας - Wellness @Work

Παρεμβάσεις που ενισχύουν την Ευεξία στην Εργασία και προσφέρουν Φροντίδα στους Ανθρώπους του Οργανισμού σας.

Βάζοντας τα θεμέλια για τους Οργανισμούς του μέλλοντος..

Μια ολοκληρωμένη «Στρατηγική Ευ Ζην», μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο στη Βιωσιμότητα και την Ανάπτυξη Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Η συμβουλευτική μας προσέγγιση ακολουθεί τα παρακάτω βήματα, ενώ σας υποστηρίζουμε σε καθένα από αυτά.  

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΥ ΖΗΝ & ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε, για μια πρώτη επαφή γνωριμίας και διερεύνησης των αναγκών σας!

Σχεδιάζουμε και διοργανώνουμε προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για οργανισμούς και εταιρίες, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εμπειρία

Η σημερινή εμπειρία μας είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης προσωπικής και επαγγελματικής πορείας των ιδρυτών του Εγχειρήματος. Παράλληλα, κάθε μέλος της ομάδας μας φέρει μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στα πεδία της εργασίας του. Το Εγχείρημα Χείρωνας, στη σημερινή του μορφή, δραστηριοποιείται από το 2016 και έχει διακριθεί για τη φιλοξενία Εκδηλώσεων μέσω του Πολυχώρου στην Παιανία. Είναι επίσης πρωτοπόρο σε προγράμματα ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης για εταιρικούς πελάτες.

Επαγγελματισμός

Το Εγχείρημα Χείρωνας αποτελείται από μία πολύ αποτελεσματική και ευέλικτη ομάδα, με πάθος για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο αυθεντικός και φιλικός τρόπος επικοινωνίας συνδυάζεται με το μεράκι και την αγάπη που επενδύουμε καθημερινά στην εργασία μας. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και αυτό αποδίδει αβίαστα: συνέπεια, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Μαζί μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστους συνεργάτες, με πλεόνασμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στο αντικείμενό τους.

Καινοτομία

Υποστηρίζουμε ενεργά το Ευ Ζην στην Εργασία από το 2017 και είμαστε πρωτοπόροι στη Διοργάνωση προγραμμάτων ολιστικής Ψυχαγωγίας και Εκπαίδευσης. Ανανεώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, αναζητώντας καινοτόμους, αλλά και πρακτικούς τρόπους προσέγγισης του Ευ Ζην. Οι λύσεις και προτάσεις που σχεδιάζουμε είναι ολιστικές και έχουν ως αφετηρία την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική και ομαδική Ανάπτυξη, Ενδυνάμωση, αλλά και Ψυχαγωγία, συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα και τη σωματική ευεξία.

Πλήρες Φάσμα Υπηρεσιών

Καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών που προάγουν το Ευ Ζην και απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες: Διοργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων σε δικούς μας ή συνεργαζόμενους χώρους, διοργάνωση προγραμμάτων Fun & Bonding ή Learning & Development, υπηρεσίες ευεξίας, εταιρικά δώρα και πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με το Ευ Ζην και την Ενσυνειδητότητα στην Εργασία.

Ολιστική Προσέγγιση

Στο Εγχείρημα Χείρωνας προσεγγίζουμε το Ευ Ζην στην Εργασία μέσα από 6 βασικούς στόχους – πυλώνες, οι οποίοι καλύπτουν εξίσου τη σωματική, ψυχολογική, αλλά και διανοητική διάσταση της ζωής. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και συμπεριλαμβάνει τη σωματική Ευεξία, την Ψυχαγωγία, αλλά και την Εκπαίδευση σε δεξιότητες, οι οποίες εξασφαλίζουν στους Ανθρώπους τη δυνατότητα για Ευζωία.

Λογικές Τιμές

Η τιμολογιακή μας πολιτική χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ήθος και λογική. Όλοι οι συνεργάτες μας -εσωτερικοί και εξωτερικοί- αμοίβονται πολύ ικανοποιητικά, ενώ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα, επιθυμούμε οι τιμές των υπηρεσιών μας να παραμένουν ανταγωνιστικές και η σχέση ποιότητας και τιμής συμφέρουσα για τους πελάτες μας.

Ευέλικτη, αποτελεσματική ομάδα!

Η ομάδα μας παραμένει αφοσιωμένη στη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.