-

17/08/2019

Το πρόγραμμα Ηγεσίας που γεννήθηκε στη Google έρχεται στην Ελλάδα – “Search Inside Yourself”

Το πρόγραμμα “Search Inside Yourself” δημιουργήθηκε αρχικά στην Google και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες και σε πολλούς μεγάλους οργανισμούς, όπως οι SAP, Salesforce, American Express, LinkedIn και Ford.

 
Το πρόγραμμα βασίζεται στις τελευταίες έρευνες της Νευροεπιστήμης και παρέχει εργαλεία ενίσχυσης της συγκέντρωσης και της ενσυνειδητότητας, χτίζοντας ουσιαστικά τις ικανότητες που απαιτούνται για επιτυχημένη Ηγεσία.

Τι περιλαμβάνει; Τεχνικές mindfulness, ενεργητικής ακοής, ενσυνείδητης πρακτικής και πολλές διαδραστικές ασκήσεις που ενθουσιάζουν τους συμμετέχοντες. Πρόκειται περισσότερο για ένα βιωματικό και διαδραστικό πρόγραμμα που διαρκεί ένα μήνα.

Για δύο μέρες, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στο δια ζώσης σεμινάριο που θα γίνει στην Αθήνα τον Μάρτιο από τους δύο ξένους εισηγητές. Μετά, ακολουθεί πρακτική 28 ημερών με online καθοδήγηση, ασκήσεις και πρακτικές. Στο τέλος των 28 ημερών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε ένα ομαδικό webinar για να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις.

Η εκπαίδευση δημιουργήθηκε υπό την επίβλεψη νευροεπιστημόνων, ειδικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ειδικών στον διαλογισμό και μηχανικών της Google, οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της δημιουργικότητας, της ανθεκτικότητας και των ηγετικών ικανοτήτων των εργαζομένων.

Από τότε, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 13.000 στελέχη επιχειρήσεων και δεκάδες χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι ή απλά άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα οφέλη της πρακτικής σε πιο καθημερινά ζητήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο πρόγραμμα στην Αθήνα μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της διοργάνωσης 

siy.enallaktikiagenda.gr ή 

chironas.gr/events/search-inside-yourself-athens-2020/


Πρώτη δημοσίευση στο περιοδικό Esquire