Mindful Work-Life Balance

Mindful Work Life balance - Empowerment and Development, από τη HolMinD® και την Κατερίνα Καρέλλα, πρώην Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Pfizer Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Mindful Work-Life balance seminar, by HolMinD® – βιωματικό πρόγραμμα Ενσυνειδητότητας, για μία πιο αρμονική ροή και ποιοτικό χρόνο, μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής Ζωής.

Work-life-balance-11

Διαχειριστείτε ποιοτικά και αποτελεσματικά επαγγελματική & προσωπική Ζωή!

Πολλές φορές όταν μιλάμε για εξισορρόπηση της επαγγελματικής ζωής με την προσωπική, σκεφτόμαστε τον προγραμματισμό και τον χρόνο που έχουμε, ανάμεσα στη δουλειά και την καθημερινή ζωή.

Όμως, αν και αυτό είναι αρκετά βοηθητικό, δεν φτάνει, γιατί δεν είναι μόνο ο χρονικός καθορισμός που θα μας κάνει να νιώσουμε καλά. Η προσπάθεια να διαιρεθούν τα δύο με μια σταθερή γραμμή είναι αδύνατη.

Η εργασία και η προσωπική ζωή όμως, δεν είναι εχθροί, αλλά σύμμαχοι.

Για αυτό, δεν έχει τόσο σημασία πόσο χρόνο ασχολούμαστε και με τι, αλλά πώς ασχολούμαστε, πώς σκεφτόμαστε και πώς αισθανόμαστε σε αυτό που κάνουμε.

Η Ενσυνειδητότητα (Mindfulness) είναι μία καινοτόμα, ανθρωποκεντρική και βιωματική προσέγγιση, με επιστημονική υποστήριξη, που σας βοηθά να επικεντρώνεστε στο παρόν και να μπορείτε να εξισορροπείτε το καθημερινό άγχος με περισσότερη ηρεμία και αποδοχή.

Σας βοηθά να ασχολείστε ποιοτικά με τον εαυτόν σας ή/και την οικογένεια σας και να μπορείτε να βρίσκετε νόημα στην εργασία. Έτσι απολαμβάνετε μία πιο αρμονική ροή και ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Το πρόγραμμα προσφέρει υποστηρικτικό περιβάλλον για ανάπτυξη, ενδυνάμωση και αυτό-φροντίδα, μέσα από 4 θεματικές ενότητες:

Συνδυάζοντας την Ενσυνείδητη Χαλάρωση, Προσοχή & Παρατήρηση, με την καταξιωμένη μέθοδο Ηχοθεραπείας Peter Hess®, εφαρμόζουμε τις βιωματικές πρακτικές πιο ευχάριστα και με γρηγορότερα αποτελέσματα.

Work-life-balance-9

Αριθμός Συμμετεχόντων

Ομάδες 10 έως 12 ατόμων.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

4 εβδομαδιαίες διαδικτυακές ή δια ζώσης συναντήσεις διάρκειας 65-70 λεπτών. Και μία συνάντηση "Follow up", διάρκειας 45 λεπτών.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν την θεωρία και τις πρακτικές σε ηλεκτρονική ή audio μορφή για καθημερινή χρήση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ - ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ