New City & Summer Spaces • Point124 & more

Φιλοξενία και Διοργάνωση εταιρικών και επαγγελματικών Εκδηλώσεων, στο νέο Χώρο Συνεργασίας Point124.

Το Point124 στεγάζεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς άξονες της Αθήνας, στο εμβληματικό κτίριο της Κηφισίας 124 στους Αμπελόκηπους. Αποτελεί ιδανικό χώρο εργασίας για εταιρικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, start ups, digital nomads, εργαστήρια, σεμινάρια, διαμεσολαβήσεις, διαλέξεις και πολλά άλλα …

Το Point124 προσφέρει μια ποικιλία χώρων για να καλύψει κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας. Δυναμικοί και μοντέρνοι χώροι όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν, να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά.
Χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν εκπαιδεύσεις, συναντήσεις, εργαστήρια ή ομαδικές συνεδρίες και brainstorming sessions.

Όλοι οι χώροι διακρίνονται για το μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, την ευελιξία και την εύκολη προσαρμογή.

Με λίγα λόγια..

5 διαφορετικοί χώροι επαγγελματικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, συνολικού εμβαδού 300ων τ.μ., στο Κέντρο της Αθήνας!

Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή αισθητική, ευέλικτη διαρρύθμιση, εργονομική επίπλωση και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.

Αίθουσα εκδηλώσεων "Havana" χωρητικότητας 60 ατόμων, με χώρους Υποδοχής και Χαλάρωσης.

Πλήρης οπτικοακουστικός και λοιπός εξοπλισμός για παρουσιάσεις

Γρήγορο, ασφαλές WiFi και ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου

Υπόγειοι χώροι στάθμευσης

Point124 - Χώροι

Havana - 160 τ.μ.

Ο σύγχρονα εξοπλισμένος χώρος με άνετα έπιπλα και καθίσματα προσφέρεται για ανάπτυξη ιδεών και επικοινωνία. Η αίθουσα Havana είναι ιδανική για εκδηλώσεις. Έχει επιφάνεια 160 τ.μ. και χωρητικότητα 60 ατόμων. Διαθέτει Ιντερνετ υψηλής ταχύτητας και ασφάλειας δεδομένων, ασύρματους φορτιστές τηλεφώνου, πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο καπνίσματος, προτζέκτορα με οθόνη προβολής και ηχομονωμένο τηλεφωνικό θάλαμο.

Brasilia - 55 τ.μ.

Η αίθουσα Brasilia μπορεί να φιλοξενήσει έως 33 άτομα (σε θεατρική διάταξη) ή να διαμορφωθεί ανάλογα, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες. Η συγκεκριμένη αίθουσα συνδέεται εσωτερικά με την αίθουσα Nairobi, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία χώρου, break out session ή coffee break. Η αίθουσα διαθέτει μόνιτορ για σύνδεση με τους φορητούς υπολογιστές, λευκό πίνακα, ασύρματους φορτιστές τηλεφώνου και Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας και ασφάλειας δεδομένων.

Nairobi - 25 τ.μ.

Ιδιαίτερα φιλόξενη αίθουσα για μικρότερες συναντήσεις έως 5 ατόμων, συνεντεύξεις ή για διάλειμμα από εκπαίδευση /συνάντηση. Ο χώρος συνδέεται εσωτερικά με την αίθουσα Brasilia. Διαθέτει επίσης ασύρματους φορτιστές τηλεφώνου, Ιντερνετ υψηλής ταχύτητας και ασφάλειας δεδομένων και flipboard.

Cape Town - 35 τ.μ.

Οργανώστε την ομάδα σας (έως 10 άτομα) γύρω από το μινιμαλ ξύλινο τραπέζι στην αίθουσα συσκέψεων Cape Town. Διαθέτει 65’’ τηλεόραση Samsung, για να συνδέσετε τους φορητούς υπολογιστές σας και flipboard ώστε η συνάντησή σας να αποφέρει τους μέγιστους καρπούς. Όπως και στους υπόλοιπους χώρους του Point124, μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ταχύτητας και ασφάλειας Ιντερνετ και ασύρματη φόρτιση για το τηλέφωνό σας.

Sidney - 30 τ.μ.

Ο κατάλληλος χώρος για μια σύσκεψη, συμβούλιο ή συνεργασία. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να πραγματοποιήσετε μια εμπιστευτική συνάντηση, ένα interview ή μια εταιρική διαπραγμάτευση εκτός γραφείου. Η Αίθουσα Sydney είναι ακριβώς εδώ για αυτό το σκοπό και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα.

Πώς θα έρθετε..

Το Point124 βρίσκεται στους Αμπελόκηπους – επί της Λεωφόρου Κηφησίας, στο νούμερο 124. Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο της Κηφισίας 124 – ένα από τα ψηλότερα της Αθήνας. Απέχει 7 λεπτά με τα πόδια από το Σταθμό του Μετρό της Πανόρμου, ενώ διαθέτει και υπόγειους χώρους στάθμευσης, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν από τους φιλοξενούμενους του Χώρου. Καλή αντάμωση..

Με αυτοκίνητο
Κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο Κηφισίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στρίψτε αριστερά στα φανάρια της Λεωφόρου Κατεχάκη και έπειτα, στο πρώτο φανάρι, στρίψτε δεξιά. Συνεχίστε επί της οδού Σεβαστουπόλεως και στον αριθμό 135, ακριβώς πριν το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στρίψτε δεξιά προς το υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου.
Από Αθήνα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, το κτίριο είναι στον αριθμό 124, όπου αμέσως μετά το κατάστημα Κωτσόβολος υπάρχει ράμπα για να οδηγηθείτε προς το υπόγειο πάρκινγκ.
Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Με το Μετρό κατεβείτε στη στάση «Πανόρμου» και από εκεί το Point124 απέχει 7 λεπτά με τα πόδια. Με Λεωφορεία και Τρόλεϊ, κατεβείτε στη στάση «Γηροκομείο», η οποία βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το κτίριο επί της Λ. Κηφισίας 124.

Νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί -πολύ κοντά στην Αθήνα-, έτοιμοι να φιλοξενήσουν ομαδικά προγράμματα ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης και εταιρικές εκδηλώσεις open air.

Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους καλοκαιρινούς χώρους, πολύ κοντά στην πόλη, για τη φιλοξενία των προγραμμάτων μας, αλλά και για τις εκδηλώσεις πελατών μας. Η απόλαυση της φύσης -ειδικά του ελληνικού καλοκαιριού- προσθέτει πάντα χαρά στις open air συναντήσεις μας.. 

Σχεδιάζουμε και διοργανώνουμε ολιστικά προγράμματα ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για οργανισμούς και εταιρίες, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.