Ποτήρια θερμός | Boobam

Boobam-cup-11

Ποτήρια - θερμός boobamcup, χωρητικότητας 350 ml: Φορητά, κομψά, μοναδικά και 100% Plastic Free ποτήρια 2-1, με μεταλλικό καλαμάκι και sip cap, σε πολλά διαφορετικά χρώματα! Βάλτε το ζεστό ή κρύο ρόφημα σας, πιείτε απευθείας από το sip cap ή χρησιμοποιήστε το καλαμάκι - δώρο!

Χαρακτηριστικά:

Μοναδικός οργανικός σχεδιασμός με καπάκι για απευθείας πόση ή καλαμάκι

Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό μπαμπού, δίνοντάς του μια μοναδική και κομψή εμφάνιση. Επειδή είναι πραγματικό μπαμπού, το κάθε ποτήρι είναι μοναδικό για εσάς!

Υψηλής ποιότητας εσωτερικό υλικό

Όλα τα εσωτερικά μέρη είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 Food-grade. Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε οσμή, λεκέδες και βακτήρια.

Υψηλή μονωτική απόδοση

Τα μονωμένα ποτήρια boobamcup lite χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία μόνωσης κενού με διπλό τοίχωμα για να διατηρούν τον καφέ, το τσάι ή άλλα ροφήματα ζεστά για 6 ώρες ή κρύα για 12 ώρες!

Μη τοξικά μέρη

Δεν υπάρχει επιβλαβές πλαστικό, χημικές οσμές ή τοξίνες. Κανένα πλαστικό μέρος δεν έρχεται σε επαφή με το περιεχόμενο. Κάθε ποτήρι δοκιμάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και είναι πιστοποιημένο ως BPA & LEAD FREE.

Δώρο μεταλλικό καλαμάκι

από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 Food-grade και βουρτσάκι καθαρισμού.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η συσκευασία των δώρων σας μπορεί να γίνει -κατόπιν συνεννόησης- και με άλλους τρόπους, οι οποίοι να εμπεριέχουν και στοιχεία της επωνυμίας σας (λογότυπο, χρωματική ταυτότητα, κτλ). Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη λύση που επιθυμείτε. Εκτός των ξύλινων κουτιών, υπάρχει η δυνατότητα χάρτινου κουτιού ή τσαντούλας, με επιλογή σε χρώμα ή εκτύπωση.