Η Τέχνη της Σύνδεσης

The Art of Connection - Η Τέχνη της Σύνδεσης στον εργασιακό χώρο, από την Αγγελική Αριάδνη Βούλγαρη, Connection Coach

Το Connection Training στηρίζεται σε συγκεκριμένες δεξιότητες, ποιότητες και ψυχικές καταστάσεις της μεθόδου “Η Τέχνη της Σύνδεσης / Τhe Art of Connection” της Αγγελικής Αριάδνης Βούλγαρη.

Σκοπός της μεθόδου είναι να βοηθά τους ανθρώπους να επανασυνδέονται με βαθύτερα κομμάτια του εαυτού τους και αυτό να αντικατοπτρίζεται στην καθημερινή επαγγελματική τους ζωή.

Επιμέρους στόχοι της μεθόδου «Η Τέχνη της Σύνδεσης»:

Connection Training - το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «η Τέχνη της Σύνδεσης»

Η εκπαίδευση στη μέθοδο γίνεται μέσα από το ομώνυμο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στην επικοινωνία και σύνδεση με συναδέλφους, συνεργάτες ή πελάτες. Η εκπαίδευση εστιάζει σε 4 διαφορετικούς πυλώνες-ποιότητες:

Είναι γνωστή η επιλογή των στελεχών να ακολουθούν οδηγούς αυτοβελτίωσης, τόσο για την προσωπική, όσο και για επαγγελματική ανέλιξη. Όμως, στο τέλος της ημέρας, αυτά τα δύο δεν διαχωρίζονται!

Στη μετα-cοvid εποχή, όπου οι άνθρωποι βιώσαν -και εν μέρη βιώνουν ακόμη- την έννοια της αποξένωσης, ανέκυψε μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη τόσο για ψυχική ενδυνάμωση, όσο και για αυτοανάπτυξη. Η ανάγκη για επανασύνδεση, πρώτα με αυτό που είμαστε και σε επόμενη φάση με τους γύρω μας, όπως συναδέλφους, υφιστάμενους, προϊστάμενους και πελάτες, είναι πλέον εμφανής. Όσο καλές και να είναι οι εργασιακές ακόμα και οι οικονομικές συνθήκες που μια εταιρία προσφέρει, ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και έχει ανάγκη να μπορεί να βιώνει τον εαυτό του στην ολότητά του μέσα από αυτό που κάνει, να μπορεί να συνδέεται, να αλληλεπιδρά, να εξελίσσεται.

Αριθμός Συμμετεχόντων

Έως 20 άτομα ανά ομάδα.

Προτεινόμενη Χρονική Διάρκεια

Το βιωματικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσα σε 4 τρίωρες συναντήσεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε!

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ

Η ομάδα του Project Chironas σχεδιάζει και διοργανώνει προγράμματα ολιστικής ψυχαγωγίας ή εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού για οργανισμούς και εταιρίες από το 2017, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους κάθε μας πελάτη.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου εξειδικευμένων και κατάλληλα καταρτισμένων συνεργατών – εκπαιδευτών, συντονιστών και εισηγητών – παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος προγραμμάτων, σχετικών με το Ευ Ζην, την Ενσυνειδητότητα, την προσωπική Ανάπτυξη και Ενδυνάμωση και την Ευεξία.

Με βάση την παραπάνω θεματολογία, διαμορφώνονται ομαδικά προγράμματα, ως short training courses, workshops, group sessions ή και σε άλλες μορφές, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο εταιρικό τμήμα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τους στόχους σας και να προσαρμόσουμε αναλόγως τις προτάσεις μας.

*Όλα τα προγράμματά μπορούν να διοργανωθουν και εκτός των δικών μας χώρων, στις δικές σας εγκαταστάσεις ή σε τρίτους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ